Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Lietuvos policija mini profesinę šventę – Angelų Sargų dieną

Publikuota: 2019 spalio 02 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

101-ąsias įkūrimo metines mininti Lietuvos policija savo profesinę šventę pasitinka būdama atsinaujinusi ir moderni institucija, turinti aukščiausią istorijoje gyventojų pasitikėjimą, ginanti ir sauganti Lietuvos gyventojus, teigiama Lietuvos policijos išplatintame pranešime.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šių metų policijos veiklos prioritetai ir dėmesys nukreipti į kuo didesnį gyventojų saugumą gyvenamojoje aplinkoje. Šiemet užsibrėžę mažinti žuvusiųjų eismo įvykiuose skaičių, mažinti narkotinių ir psichotropinių medžiagų prieinamumą jaunimui, šalinti grėsmes, susijusias su nusikaltimais elektroninėje erdvėje, tarptautinio pobūdžio organizuotais nusikaltimais, šešėline ekonomika.

Darbuotojai – mūsų didžiausias turtas. Todėl dedame dideles pastangas stiprinant jų motyvaciją, gerinant darbo sąlygas bei sudarant sąlygas tobulinti profesinius gebėjimus. Tai esminė sąlyga, kad būtume stiprūs ir kompetentingi atremti modernias grėsmes itin stipriai besikeičiančioje aplinkoje. O tam, kad mūsų darbuotojai turėtų visas sąlygas ir prielaidas suteikti kokybiškas paslaugas visuomenei, diegiame modernią, į veiklos efektyvumą, biurokratijos mažinimą bei vertės kūrimą orientuotą vadybą organizacijoje.

Lietuvos policija yra pripažinta ir patikima užsienio partnerė. Mūsų pasiekimai tiek kovojant su nusikalstamumu bei kuriant saugią aplinką, tiek diegiant modernią organizacijos vadybą yra pripažinti tiek tarptautinių agentūrų, tokių, kaip Europolas, Interpolas, tiek vystomojo bendradarbiavimo šalių, kuriose Lietuvos policija yra labai laukiama kaip praktinę paramą teikianti organizacija.

Pastaraisiais metais policijoje įdiegta daugybė vadybinių sprendimų, inovatyvių technologijų, bei iš esmės keistas požiūris į atliekamą kasdienį darbą. Tai mums leido akivaizdžiai pagerinti policijos veiklą, ji tapo efektyvesnė, labiau orientuota į rezultatą ir problemų sprendimą.

Šiuo metu policijoje dirba 9580 darbuotojų, iš jų – 7950 statutinių pareigūnų, per parą šalyje į įvykius vidutiniškai reaguoja 639 ekipažai.

policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą