Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Taisyklių nepaiso nei vairuotojai, nei pėstieji

Publikuota: 2019 balandžio 04 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai balandžio 3 d. vykdė prevencines priemones, kurių metu fiksavo pėsčiųjų ir vairuotojų daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Buvo nustatyti 8 pėstieji, perėję važiuojamąją kelio dalį ten, kur tai draudžiama, kai matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja, ir 4 leistiną greitį viršiję vairuotojai: 2 automobilių vairuotojai leistiną greitį viršijo iki 10 kilometrų per valandą, 1 – daugiau kaip 10 km per valandą (bet ne daugiau kaip 20 km per valandą) ir 1 – daugiau kaip 20 km per valandą (bet ne daugiau kaip 30 km per valandą). Šiems vairuotojams surašyti administracinio nusižengimo protokolai.

Balandžio 4-osios rytą pareigūnai tikrino vairuotojų blaivumą. Buvo patikrintas 147 transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš jų tik vienas įpūtė 0,14 prom. (leistinos normos ribose).

Šios prevencinės priemonės skirtos artėjančiai Saugaus eismo dienai, kuri minima balandžio 6 d.

Pareigūnai informuoja, kad prevencinės priemonės, skirtos eismo dalyvių kontrolei, ypač atkreipiant dėmesį į vairuotojų bei pėsčiųjų daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus, Šilutės mieste ir rajone bus vykdomos ir ateityje.

Parengta pagal Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą