Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Renkamės sekciją: į ką verta atkreipti dėmesį?

Publikuota: 2019 balandžio 01 Kategorija: Gamyba, Paslaugos, Verslas

Patogiai bei kokybiškai kasdienybei yra reikalingi įvairūs baldai. Sekcijos – taip pat ne išimtis. Vis dėlto, jų pasirinkimas šiandien sudaro stulbinančią įvairovę, tad nieko keista, kad išsirinkti ne visada paprasta. Juo labiau kad sekcijos yra vienas gaminių, kuris perkamas tikrai ne vieneriems metams. Vadinasi, jis turi pateisinti daug įvairių lūkesčių.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Taigi, klausimas iš tiesų svarbus: kaip išsirinkti tobulai jums ir jūsų namams atitinkančią sekciją? Tai padaryti bus kur kas paprasčiau, jei pasinaudosite šiomis įžvalgomis.

Ką norėsite sutalpinti?

Šio baldo paieškų tikrai neturėtumėte pradėti ieškoti, kol neatsakysite į svarbų klausimą: ko ir kiek norėsite sutalpinti? Visų pirma, reikia pastebėti, kad kuo daugiau daiktų ar reikmenų pageidaujate sutalpinti, tuo didesnis baldas jums yra reikalingas (tokiais atvejais gali praversti dviejų ar trijų dalių sekcijos). Taip pat svarbu ir tai, kas bus talpinama: pavyzdžiui, jei šis baldas jums yra reikalingas tik indams bei stalo įrankiams sutalpinti, tokiu atveju jums tikrai tiks sekcija indauja. Jei norite sutalpinti tokius daiktus, kurie neturėtų būti matomi pašalinių akims, jums turėtų tikti sekcija komoda. Na, o tuo atveju, jei planuojate talpinti daug garso bei vaizdo aparatūros arba dekoratyvių suvenyrų, tokiu atveju pirmenybę teikiate sekcijai, turinčiai atviras erdves.

Derinkite prie bendro namų stiliaus

Jei jūsų tikslas yra sukurti harmoningą namų aplinką, tokiu atveju, renkantis sekciją, tikrai vertėtų atsižvelgti ir į namų stilių. Štai, pavyzdžiui, jei jūsų namuose vyrauja klasikinis stilius, tai būtent taip ir turėtų atrodyti sekcija; lygiai tas taps pasakytina ir apie kitus stilius – būtent prie jo derinkite naująjį baldą.

Ką verta žinoti apie spalvas?

Jei jūsų tikslas yra idealiai namams tinkanti sekcija, tokiu atveju verta atkreipti dėmesį ir į spalvas. Kalbant apie jas, būtina prisiminti keletą svarbių detalių: jei norite, kad baldai – sekcijos sudarytų harmoningą vaizdą, rinkitės tokios pat spalvos, kaip ir patalpoje esančios sienos. Ir priešingai, jei norite, kad sekcija taptų išskirtiniu akcentu, tokiu atveju, rinkitės kontrastuojančios spalvos baldą. Beje, prisiminkite ir tai, kad šviesios spalvos sekcija optiškai padidins patalpą, ir priešingai: tamsios spalvos baldas sudarys įspūdį, kad patalpa – mažesnė, nei iš tiesų. Tačiau ir tai dar ne viskas, ką verta žinoti apie spalvas: štai, pavyzdžiui, juodos spalvos sekcija atrodys ypač solidžiai; o šiltų atspalvių sekcija – kurs raminančią be jaukumu spinduliuojančią atmosferą.

Iš kokios žaliavos pagamintą sekciją geriausia rinktis?

Dar vienas dalykas, kurį verta apgalvoti prieš pasirenkant sekciją, yra žaliava. Nors šiandien sekcijos gaminamos iš įvairių žaliavų, verta pastebėti, jog ypač puikus pasirinkimas yra tos, kurios pagamintos iš MDF plokštės. MDF sekcija – tai baldas, kuris pasižymi tvirtumu, patikimumu, saugumu, ekologiškumu bei patrauklumu.

O ką daryti, jei vietos nedaug?…

Deja, su šia problema susiduria didelė dalis žmonių. Vis dėlto yra ir gera žinia – šią, iš pirmo žvilgsnio nepatrauklią, situaciją tikrai galima koreguoti savo naudai. Būtent tokiais atvejais puikiai tinka baldai: sekcijos – transformeriai, kurie gali atlikti ne tik sekcijos, bet ir kito baldo, pavyzdžiui, stalo, funkciją; taip pat idealiu sprendimu gali tapti ir sekcijos su spinta.

Ką rinktis, jei domina sekcija pigiau?

Na, o tuo atveju, jei jūsų tikslas yra sekcija pigiau, visada pravartu įvertinti pasiūlymus, kuriems yra taikoma akcija. Dar daugiau, sudominti gali ir sekcijos internetu, kadangi tokie sprendimai padeda taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką.

Taigi, jei artimiausiu metu ruošiatės įsigyti sekciją savo namams, tačiau nesate apsisprendę, kokia ji turėtų būti, pats metas įsiminti šiuos patarimus. Jų laikydamiesi būsite tikri, kad išsirinktas baldas – sekcija nenuvils, priešingai – patikimai tarnaus bei džiugins ne vienerius metus.

Užsakymo numeris 190401

Rašyti komentarą