Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės gatvės krepšinio lygoje – pusfinalių metas

Publikuota: 2016 liepos 18 Kategorija: Krepšinis, Sportas

 Pirmojo etapo naudingiausio žaidėjo laurai atiteko Laurynui Žitkui (kairėje). (Organizatorių nuotr.) Pirmojo etapo naudingiausio žaidėjo laurai atiteko Laurynui Žitkui (kairėje). (Organizatorių nuotr.)

Baigėsi pirmasis etapas, o jo pabaiga praėjusį ketvirtadienį buvo išties įspūdinga: abejos rungtynės buvo žaidžiamos ekstremaliomis sąlygomis. Lietus ir stiprūs vėjo gūsiai mus pasitiko jau nuo pat pirmųjų minučių! Bet tai tik pridėjo skanaus prieskonio prie išties įtemptų ir intriguojančių rungtynių.

Pirmose rungtynėse susitiko komandos “Gluosnis” ir “Stubriai”. “Gluosnis” buvo dar neiškovoję nė vienos pergalės, o “Stubriai” siekė įsitvirtinti turnyrinės lentelės trečiojoje vietoje. Ir po pirmojo kėlinio atrodė, kad jiems (Stubriams) niekas nesutrukdys šio tikslo pasiekti.

Tačiau tuomet savo žodį tarė lygos tritaškių rekordininkas Žygimantas Vaitkus, jis ir vėl tolimomis “bombomis” subombardavo Stubrių komandos krepšį ir likus žaisti mažiau nei minutei išlygino rezultatą, o paskutinę sekundę Ovidijus Kulėšius pelnė du taškus su pražanga, realizavo dar ir baudos metimą, ir „Gluosnis“ laimėjo trimis taškais. O šio skirtumo užteko, kad “Gluonsnis” pakiltų į trečią vietą, taip aplenkdamas komandą „Stubriai“.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Antros rungtynės buvo vadinamos savaitės rungtynėmis, nes susitiko dvi lygos lyderės. Tačiau vargu ar kas tikėjosi, kad po tokių pirmų vakaro rungtynių dar gali kas nustebinti. Bet atsakysime jums – TAIP. Ir dar kaip nustebino. Įvyko tai, ko mažai kas tikėjosi.

Nuo rungtynių pradžios užvirė nuožmi ekstremalaus krepšinio kova tarp “Germanika” ir “Alkani Vilkai” komandų! Pirmoji rungtynių pusė buvo palankesnė pralaimėjimo skonio dar nepatyrusiai “Vilkų” komandai, kuri išsiveržė į priekį 5 taškais. Tačiau, kaip ir praėjusio antradienio rungtynėse, taip ir ketvirtadienį lyderio vaidmens ėmėsi Laurynas Žitkus. O jo fantastiškas tritaškis paskutinę rungtynių akimirką lėmė tai, kad “Germanika” leido visad “Alkaniems” pajusti pralaimėjimo kartėlį ir lygoje neliko nepralaimėjusių ir nelaimėjusių komandų. Tačiau “Germanika” su tiek pat pergalių , kiek turi “Alkani Vilkai”, turnyrinėje lentelėje liko antri, nes, sprendžiant tarpusavio rungtynių santykį, buvo lygu, bet daugiau taškų pirmose rungtynėse buvo pelnę “Alkani Vilkai”.

Tad pusfinaliuose, kuriuose bus žaidžiama iki dviejų pergalių, susitiks “Germanika” ir “Gluosnis” bei “Stubriai” ir “Alkani Vilkai”.

Pusfinaliai startuos jau šį antradienį (liepos 19 d.) 19.30 val. ir 20.45 val.

Šilutės gatvės krepšinio lygos varžybos vyksta aikštelėje prie Šilutės meno mokyklos.

Organizatorių inf.

Rašyti komentarą