Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Atjunkyti paršą – misija neįmanoma?

Publikuota: 2014 gegužės 09 Kategorija: Nuo'monės

Nors ir ant labai gilaus mėšlo gulėdami
Ir viens ant kito tyliai pakriuksėdami,
Užtat į vieną toną garsiai žviegdami,
Žindo keturi (apytiksliai) paršai vieną papą
Ir kits kito kiaulysčių tarsi nemato…

Vienu sakiniu

Nors nuo to nelemto balandžio 30-osios vakaro, kai Stankevičius su savo „darbiečiais“ įsivėlė į didelį atgarsi visuomenėje sukėlusį, švelniai tariant, incidentą Šilutės prieplaukoje, jau praėjo daugiau kaip savaitė, ir visuomenėje jau plačiai žinomos bei aptarinėjamos visos (arba beveik visos) tame veiksme dalyvavusios personos – norėtųsi pridurti „non grata“, – juolab kad nė vienas iš jų nieko viešai dar nepaneigė, tačiau deramo – bent jau politinio – jų elgesio įvertinimo krašto žmonės kažkodėl lig šiol nesulaukė: meras Šarūnas Laužikas, kuris kovo vidury taip greitai sureagavo į Remigijaus Žemaitaičio Respublikos parlamente išsakytą kitokią nuomonę dėl Krymo atsiskyrimo nuo Ukrainos ir kitų įvykių šioje valstybėje ir, regis, jau kitą dieną visų vardu viešai atsiribojo nuo kraštiečio Seimo nario, šį kartą delsė iki paskutinės akimirkos – viešą pareiškimą jis išdrebėjo tik po to, kai savo balsą – tiesa, šį kartą jo būta labai jau silpno – parodė Tarybos opozicija, o po to dar vienas „tūpas“ rašeiva sugadino miesto šventės programai pristatyti skirtą spaudos konferenciją, užduodamas klausimą, susijusį su tuo nelemtu balandžio 30-osios vakaru, tačiau to pareiškimo tokio ir tebūta – it vandenėlio, nors, geriau pagalvojus, jame – tarp eilučių – nesunkiai galima įskaityti tai, kas pačioje pradžioje buvo parašyta…

Visiems kitiems linkiu šviesaus savaitgalio.

Kaip visada,…
Orestas

P.S. Vis dėlto dar turiu vilties, kad kaltieji sulauks deramo atpildo, o mūsų „politikos elitas“ dar atsitokės ir priims teisingą sprendimą.

4 skaitytojų komentarai
Ne, 2014 gegužės 9d., 13:1978.61.35.108
viltimi, kad negarbingi žmonės atsitokės ir oriai patys priims teisingą ir garbingą sprendimą ir atsistatydins (nuplaudami bent dalį purvo nuo karšto garbės), – neverta.
Prisimenu gedulo žvakučių jūrą, kuria sutikome naujosios koalicijos atėjimą.
Kas šį kartą nuneš prie savivaldybės pirmąją?
Juk tebenorim šviesos.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 6

Atsakyti

Jurgis 2014 gegužės 9d., 13:5388.119.253.189
Oij tu vargšeli, sunki ta vyrų amžiaus vidurio krizė, ką bepridursi :) . sekančioje akcijoje reikėtų gal deginti žvakutes už nabagus pykčio nešėjus, kitaip nepavadinsi.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 8 Thumb down 10

Atsakyti

Kepurė dega 2014 gegužės 9d., 16:1781.7.78.252

- prie Jurgio bagoto nepridursi (kiekdūrsi-durns).

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 2

Atsakyti

Į P.S. 2014 gegužės 9d., 16:3781.7.78.252

Motinos -Vilties kalami atpildai nederamai grūdinasi, dėl to ne mūsų -politeistinis e-litas veikiau linkęs sulaukti euro, nei priims spręsti atsieit tokį teisingumą kiauru.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą