Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Paskelbti nominacijų „Metų socialinis partneris“ ir „Metų socialinis darbuotojas“ nugalėtojai

Publikuota: 2018 spalio 01 Kategorija: Aktualijos, Gyvenimas, Savivaldybėje, Socialinė apsauga

Metų socialine darbuotoja išrinkta A. Judeikienė iš Saugų. (www.silute.lt nuotr.)Metų socialine darbuotoja išrinkta A. Judeikienė iš Saugų. (www.silute.lt nuotr.)

Rugsėjo 27-oji – Socialinių darbuotojų diena. Ši svarbi data paminėta ir Šilutės rajono savivaldybėje. Socialinės paramos skyrius tradiciškai paskelbė nominacijų „Metų socialinis partneris“ ir „Metų socialinis darbuotojas“ nugalėtojus.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius nuo 2004-ųjų renka nugalėtojus nominacijoje „Metų socialinis partneris“.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Savivaldybės administracija kartu su seniūnijų komandomis sukūrė unikalią patirtį, kai parama, pirmiausia maisto produktais, pasiekia labiausiai skurstančius asmenis ne tik Savivaldybės centre, bet ir kiekvienoje seniūnijoje. Kovą su skurdu ir socialine atskirtimi vykdo atlikdami realius veiksmus. Tai – didelis šiandien nominuoto socialinio partnerio nuopelnas“, – kalbėjo Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis.

Šiemet nominacija „Metų socialinis partneris“ įteikta labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ Klaipėdos padalinio vadovui Raimondui Danupui.

2018 metais Savivaldybės pavaldumo socialinėse įstaigose, seniūnijose dirba 77 socialiniai darbuotojai ir 87 socialinių darbuotojų padėjėjai. Šiemet 9-ąjį kartą buvo renkamas nominacijos „Metų socialinis darbuotojas“ nugalėtojas.

„Ši nominacija renkama ne tik atsižvelgiant į tai, ar darbuotojas gerai atlieka savo tiesioginį darbą, bet stebint, ar aktyviai dalyvauja visuomeninėje veikloje“, – sakė Socialinės paramos skyriaus vedėjas A. Šimelionis.

Taigi nominacijos „Metų socialinis darbuotojas“ nugalėtoja paskelbta Aušra Judeikienė iš Saugų. Šiųmetė laimėtoja išsiskiria savo organizuotais edukaciniais užsiėmimais, įvairių tęstinių projektų veikla, rėmėjų suradimu. Be to, ji sukūrė scenarijų spektakliui, kuris buvo gerai įvertintas ne tik vietos bendruomenės, bet ir pelnė pagrindinį Lietuvos klojimo teatrų krivūlės prizą.

www.silute.lt inf.

Rašyti komentarą