Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

LRT.lt: į Lietuvą atsirita nauja karščio banga

Publikuota: 2018 rugpjūčio 13 Kategorija: Aktualijos, Orai

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Pirmadienį virš Lietuvos kaupsis lietaus debesys, tačiau jau antradienį iš pietų vėl plūstelės karščio banga, lydima perkūnijos ir dar gausesnių kritulių, LRT radijui sakė sinoptikė Alva Nagelytė.

Pirmadienį virš Lietuvos kaupsis debesys, daug kur lynos, nebus vėjuota. Pirmoje dienos pusėje pūs pietvakarių, vakarų, o popietę – nepastovios krypties vėjas. Įdienojus temperatūra svyruos apie 20 laipsnių, į pietinį šalies pakraštį plūstelės ir didesnė šiluma – 23–25 laipsniai šilumos.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Antradienio naktį lietus pasitrauks, temperatūras svyruos tarp 10–14 laipsnių, pajūryje – 15–16 laipsnių šilumos. Dieną iš pietų vėl plūstelės karščio banga, tačiau dėl didėjančios oro drėgmės ir nepastovumo pradės formuotis ir perkūnijos debesys. Vakariniame šalies pakraštyje gali pradėti lyti ir pirmoje dienos pusėje, čia išliks vėsesnis oras – 21–23 laipsniai šilumos.

Trečiadienio naktį orai bus gaivesni. Dieną pūs vakarų vėjas, kartais sulauksime trumpo lietaus, temperatūra sieks apie 21–24 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį ir penktadienį gausesnio lietaus nenumatoma, bus gana saulėta ir ramu. Dienomis temperatūra pakils iki 22–25 laipsnių šilumos.

Savaitgalį vietomis palis, kai kur su perkūnija. Oro temperatūra vietomis gali siekti ir 27 laipsnius karščio.

Daugiau: LRT.lt: „Orai: iš pietų vėl plūstelės karščio banga“

Rašyti komentarą