Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės rajono bendruomenių projektams – beveik 30 000 eurų

Publikuota: 2018 liepos 02 Kategorija: Aktualijos, Rajone

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų pateiktos paraiškos šiemet bus vertinamos objektyviau.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šilutės rajono savivaldybės taryba patvirtino Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą Savivaldybėse“ įgyvendinimo Šilutės rajono savivaldybėje aprašą.
Savivaldybės administracijos direktorius savo ruožtu paskirstė lėšas bendruomeninei veiklai stiprinti rajono seniūnijose:

Didžiausia vienam projektui galima skirti suma – 3000 eurų, mažiausia – 300 Eur.
Paraiškas, kaip ir praėjusiais metais, vertins išplėstinė seniūnaičių sueiga.
Tačiau šiemet paraiškos jau bus vertinamos objektyviau: jos bus vertinamos balais pagal savivaldybės tarybos patvirtintus kriterijus.
Kvietimas teikti paraiškas turėtų būti paskelbtas dar šį mėnesį, o visi projektai, kuriems bus skirtas finansavimas, turės būti įgyvendinti iki šių metų pabaigos.

Daugiau: Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą Savivaldybėse“ įgyvendinimo Šilutės rajono savivaldybėje aprašas.

3 skaitytojų komentarai
NVO/NBO kriteryškiau ? 2018 liepos 2d., 12:045.20.107.167

Dar vasara nesibaigė, a vot jau pakvipo (gal dar nevisai- tik dustelėjo, bet tam tikrą kvapą žada) kvietimu.
Stiprinti metų veiksmų plano įgyvendinimo 2prie3 priemonės apgyvendinimo Šilutės Merijoje
aprašo be veiklos parėmimą.
Tam tikslinės premijos bus išrašomos įrėminant įverčių tvarkos prie teisingumo išplėstiniais baliais.
Tikimasi, kad, kritę ryškiau prie parėmėjų organizacijos, tolireginčius objektyvus sumaniai nukreips link pareinančių atsirinkimų, ko pasekoje prie vis didėjančio videofono kamerų tinklo investicijos atsipirks su vis didėjančio kaupo kvapu.
A vot tada- tai driokstels
ttps://www.youtube.com/watch?v=
ania?-)*

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 2

Atsakyti

P.S. 2018 liepos 3d., 10:485.20.107.167
Paralėlės kalkūliacijose tarpeilučiū... 2018 liepos 3d., 20:305.20.107.167

http://www.infolex.lt/silute/Default.aspx?Id=3&DocId=43759
Vadovaudamasis………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………1 punktu patvirtinto sąrašo 47 eilute:
1. S k i r i u NVO/BE veiklos stiprinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ lėšas bendruomeninei veiklai stiprinti (30000,00;-)*
2. N u s t a t a u didžiausią – 3000,00 eurų (dešimtinę- šimtininkui:-(#) ir mažiausią – 300,00 eurų (šimtinę-dešimtininkui:-(#) vienam projektui galimą skirti valstybės biudžeto lėšų sumą.
Šis įsakymas gali būti skundžiamas nustatyta Tvarka Teisingam Rymo Prokuratoriui Poncijui Pilotui (toliau -TTRPPP:-(#) per vieną mėnesį nuo šio teisės akto paskelbimo arba įteikimo suinteresuotam asmeniui dienos adresu:_gege@cucurumpulus.com

Vadovaujantis MATO 26 (toliau Mt 26) išdavystės kaina irgi patvirtinta : sulygta-skirta-nustatyta vienintele (15) eilute:
14 Tuomet vienas iš Dvylikos, vardu Judas Iskarijotas, nuėjo pas aukštuosius kunigus
15 ir tarė: „Ką man duosite, jeigu jį išduosiu jums?“ Tie pasiūlė trisdešimt sidabrinių.
16 Ir nuo to meto jis ieškojo progos išduoti Jėzų.

https://kultura.lrytas.lt/istorija/2016/01/21/news/apie-tikejima-is-esmes-kodel-judas-turejo-isduoti-jezu–544492/

Taip jau susiklostė, kad vieno iš Jėzaus Kristaus mokinių ir sekėjų Judo Iskarijoto vardas tapo išdavystės sinonimu. Už tai jis mirė vienišas, graužiamas sąžinės, pasmerktas visų ir, beje, skurde, nepaisant gautųjų trisdešimties sidabrinių. Apsaugok Viešpatie, kiekvieną mūsų nuo tokio likimo! Ir ar tie Judo gauti 30 sidabrinių už tą išdavystę buvo daug? Tuometiniai pinigai minimi Naujajame Testamente – tai buvo Romos denarijai, kurių vienas ir atitiko sidabrinį. Evangelijoje pagal Matą parašyta, kad denarijus buvo dienos uždarbis (Mt 20:1). Taigi, trisdešimt sidabrinių buvo penkių savaičių atlyginimas (tais laikais darbo savaitę sudarė šešios dienos). O pagal šių laikų perkamąją galią denarijus yra lygus 20 eurų (galimai ne 20 sū;-)*. Aritmetika paprasta – Judas gavo 600 (=2×300!-)* eurų. Nors tais laikais pragyvenimas buvo pigesnis nei šiais, vis tiek suma nedidelė, kad dėl jos rizikuotum užsitraukti gerosios žmonijos dalies rūstybę…

Evangelijoje pagal Joną: „Vienas iš jo mokinių, Judas Iskarijotas, kuris turėjo jį išduoti, pasakė: „Kodėl to tepalo neparduoda už tris šimtus denarų ir pinigų neatiduoda vargšams?“ Jis taip sakė ne kad jam būtų rūpėję vargšai, bet kad pats buvo vagis ir, turėdamas rankose kasą, grobstė įplaukas“ (Jn 12:4-6). Jonas taip pat priduria, kad „velnias jau buvo įkvėpęs Simono Iskarijoto Judo sūnaus širdin sumanymą išduoti jį“ (Jn 13:2). Taigi pagaliau paaiškėjo, kad Judas dar buvo ir vagis (it koks mafijos „obščiako“ laikytojas), o jo motyvacija paprasta – gobšumas ir velnias.

BE pridūrinimo ?-(*

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą