Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Detektyvas Žemaičių Naumiestyje: niekas nematė, kas išlaistė gatvėse dyzeliną

Publikuota: 2018 birželio 04 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Eismo sąlygoms Šilutės rajono gyvenvietėje tapus ekstremalioms, pasipylė skambučiai bendruoju pagalbos telefonu, neišvengta ir avarijų. Tačiau kas tiek dyzelino išlaistė, niekas Žemaičių Naumiestyje taip ir nepastebėjo, praneša portalas 15min.lt.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

15min.lt nuotr.

15min.lt nuotr.

Šis incidentas Žemaičių Naumiestyje užfiksuotas sekmadienio pavakarę.

Teigiama, kad dyzelinu buvo aplaistyta apie 200 metrų gatvių dangos.

Vienas automobilis, užvažiavęs ant slidžios kelio dangos, tapo nevaldomas – vairuotojas rėžėsi į kelio bortą ir transporto priemonę apgadino.

Po šio įvykio pasipylė vairuotojų skambučiai į Bendrąjį pagalbos centrą. Atvykę policijos patruliai ties pavojingu ruožu stovėjo su švyturėliais, kad kiti vairuotojai atkreiptų dėmesį ir laiku sumažintų greitį. Žemaičių Naumiesčio gyvenvietė Šilutės rajone yra tarpmiestinio kelio Šilutė–Tauragė ruože.

Avarijos padarinius likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Valydami teršalus ir sausindami kelio dangą, ugniagesiai išnaudojo visas specialaus tam skirto preparato atsargas.

Sunku patikėti, tačiau niekas nepranešė telefonu 112 apie tai,iš kokios transporto priemonės šis dyzelinas išsilaistė. Gali būti, kad to niekas yra nematė, o pats incidento kaltininkas teoriškai galėjo šios avarijos nepastebėti.Įvykio aplinkybės dar tiriamos.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą