Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dantų profilaktinė apžiūra – svarbiausia odontologo paslauga

Publikuota: 2018 gegužės 28 Kategorija: Be rubrikos

Odontologijos sk. vedėja gydytoja odontologė Nida Žemaitytė aptaria paciento gydymo planą su gyd. odontologe Natalija Mikheenko.Odontologijos sk. vedėja gydytoja odontologė Nida Žemaitytė aptaria paciento gydymo planą su gyd. odontologe Natalija Mikheenko.

Dantų profilaktinė apžiūra visiems turėtų būti svarbiausia odontologo paslauga – nebrangi, operatyvi, nesudėtinga ir visais atžvilgiais palankiausia kiekvieno dantims procedūra.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Odontologijos skyriuje dirba patyrę specialistai.

Odontologijos skyriuje dirba patyrę specialistai.

Profilaktika paprastesnė nei gydymas arba dantų atkūrimas:
profilaktikos rezultatas – visą gyvenimą sveiki, balti ir gražūs nuosavi dantys;
gydymo rezultatas – kokybiškai išgydyti dantys;
dantų atkūrimo rezultatas – kokybiški dirbtiniai dantys.

Kada ir kurią paslaugą pasirinkti – kiekvieno valia ir apsisprendimas

Rekomenduojame ir kviečiame apsilankyti pas stomatologus Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centre (Rusnės g. 1) nors kartą per metus, kol dar atrodo, kad Jūsų dantys sveiki, nesignalizuoja skausmu ir nejaučiate jokių kitų problemų. Patyrę stomatologai pastebės net mažiausius dantų emalio pažeidimus, kurių pats žmogus dar nežino ir nejaučia jokių simptomų. Tuomet – net jei dantų gydymo ir nepavyktų išvengti – laiku pastebėtas danties infekcijos židinys bus gydomas nepalyginamai trumpiau nei įsisenėjusi danties infekcija.
.
Norint efektyviai apsaugoti ką tik išdygusių nuolatinių krūminių dantų kramtomąjį paviršių, odontologijos specialistai pataria danties vageles ir duobeles užpildyti arba hermetizuoti specialiomis medžiagomis – silantais. Jų nauda įrodyta moksliniais tyrimais. Todėl kviečia visus šiame centre prisirašiusius ir neprisirašiusius vaikučius nuo 6 iki 14 metų atvykti nuolatinių krūminių dantukų dengimui silantais nemokamai

Dantų protezavimas

Šilutės PSPC Odontologijos skyrius yra sudaręs sutartį su Klaipėdos miesto teritorine ligonių kasa dėl kompensuojamo dantų protezavimo senjorams ir pacientams iki 18 m. amžiaus. Pastaruoju metu kompensavimo procedūra supaprastinta, tad palanku šių amžiaus grupių pacientams ir finansiškai, ir laiko atžvilgiu. Maloniai prašome pasinaudoti šia teise į kompensaciją Šilutės PSPC.
.
Dantų protezavimas – tai prarastų dantų atkūrimas patvariais dirbtiniais dantimis, savo spalva, dydžiu, forma ir išvaizda nesiskiriančiais nuo natūralių dantų arba dar gražesniais už prarastus dantis. Šią puikią dantų atkūrimo galimybę užtikrina šiuolaikinės metalo keramikos dantų protezavimo naujausios ir pažangiausios technologijos, kurios taikomos pacientams Šilutės PSPC Odontologijos skyriuje.

Norime priminti, kad pacientai su skaudančiais dantimis priimami tą pačią dieną!

Slaugos administratorė Daiva Žalgevičienė

Užsakymo Nr. 180528

Rašyti komentarą