Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

“Žvaigždūnė” puikiai pasirodė tarptautiniame čempionate

Publikuota: 2011 vasario 16 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Gintarės Stanelytės nuotr.Gintarės Stanelytės nuotr.

Šeštadienį Panevėžio „CIDO Arenoje“ įvykusiame šokių čempionate “Euro dance 2011 - open World cup to IDF World championship” Šilutės “Žvaigždūnės” klubo šokėjos laimėjo keturias taures: šokiai iš naujausios programos “Vandens žiedas” ir “Jūros ilgesys” (beje, jie skirti būsimam Šilutės 500 metų jubiliejui) laimėjo III vietas jaunių ir juniors, o šokis “Terra Samba” laimėjo III vietą suaugusiųjų kategorijoje. Šokis “Electrica salsa” (suaugusiųjų kategorijoje iki 7 dalyvių) iškovojo garbingą II vietą.

Šilutės šokių klubas “Žvaigždūnė” tokio lygio šokių čempionate dalyvavo pirmą kartą. Jos pasirodė Show dance stiliaus jaunių, juniors ir suaugusiųjų grupėse.

Anot “Žvaigždūnės” vadovių, atvykus į tokią šokių erdvę, kurioje dalyvavo stipriausieji šokių kolektyvai, pradžioje šokėjoms, aišku, šiek tiek trūko tikėjimo savo jėgomis. Todėl pasiekti rezultatai jas labai pradžiugino, šokėjų akyse tviskėjo ašaros. Širdyje – džiaugsmas ir pasididžiavimas.

Šiame šokių čempionate buvo varžomasi Show dance, Street dance, Hip-hop dance stilių kategorijose. Čempionate dalyvavo geriausios Lietuvos šokių grupės ir kolektyvai, – televizijos projektų „Lietuvos talentai“, „Tu gali šokti“, „Dvi minutės šlovės“, „Talentų ringas“ laimėtojai ir finalininkai, – taip pat aukščiausio lygio šokių konkursų dalyviai ir laimėtojai iš Latvijos, Lenkijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Rusijos.

Pagrindiniai renginio teisėjai buvo International Dance Federation (IDF) Prezidentas Franco Ventura ir generalinis atstovas Leandro Senesi.

Renginys vyko pagal IDF taisykles.

Parengta pagal Gintarės Stanelytės inf.

Rašyti komentarą