Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Projekte „Jungiam Lietuvą“ – Švėkšnos gimnazistų triumfas

Publikuota: 2018 balandžio 26 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

Stop kadras.Stop kadras.

Tarp konkurso laimėtojų yra ir Šilutės Vydūno gimnazija.

Baigėsi vaizdo klipų konkursas „Mano kraštas per 100 sekundžių“ – internautai išrinko 25 klipus, kuriuos sukūrę moksleiviai dalyvaus kitame iniciatyvos „Jungiam Lietuvą“ etape.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Daugiausia balsų – 1900 surinko Švėkšnos „Saulės“ gimnazija.
VIDEO – „Švėkšna kitu kampu“

Šilutės vydūniečių, sukūrusių filmuką apie Kovo 11-osios minėjimą Atgimimo alėjoje, sąskaitoje – 795 balsai (6 vieta).
VIDEO – „Šilutės miestas“

Nuo kovo pradžios vykusiame vaizdo klipų konkurse dalyvavo 46 autoriniai moksleivių kūriniai, o už 25 laimėjusius kūrinius balsavo per 16 tūkst. interneto vartotojų. Visi 25 nugalėtojai kartu su savo klasėmis gegužės mėnesį dalyvaus edukacinėse ekskursijose, taip pat galės laimėti diskusijas savo mokyklose su žinomais visuomenės veikėjais A. Tapinu, G. Liaudansku-Svaru, B. Vanagu.

Jau nuo kitos savaitės 25 geriausių klipų autoriai kartu su savo klasėmis pradės edukacines ekskursijas Valdovų rūmuose. Visi 500 ekskursijose dalyvausiantys moksleiviai kartu su mokytojais bus apdrausti projektą „Jungiam Lietuvą“ inicijavusios bendrovės BTA draudimu.

Konkursui pateiktus darbus galima peržiūrėti projekto svetainėje www.jungiamlietuva.lt. Šių klipų pagrindu bus sukurtas trumpametražis filmas „Jungiam Lietuvą“, kuris į vientisą mozaiką sujungs moksleivių akimis pamatytus skirtingus šalies miestus, miestelius bei kaimus.

Rašyti komentarą