Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės dūdoriai – geriausi Lietuvoje

Publikuota: 2018 balandžio 13 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

Orkestro 'Pamarys' nuotr.Orkestro 'Pamarys' nuotr.

Palangos koncertų salėje vykusiame XVIII Lietuvos pučiamųjų instrumentų orkestrų čempionate, C kategorijoje, Šilutės meno mokyklos fanfarinis orkestras ,,Pamarys” (vadovas ir dirigentas G.Raila, koncertmeisteris Edgaras Noreika) iškovojo pagrindinį apdovanojimą – Grand Prix.

Orkestras ,,Pamarys” prestižiniame geriausių Lietuvos orkestrų čempionate dalyvauja nuo pat pradžios ir yra tapęs laureatu bei čempionu įvairiose kategorijose. Pastarasis laimėjimas kolektyvui yra vienas iš aukščiausių.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tai ilgo ir nuoseklaus Šilutės meno mokyklos pučiamųjų skyriaus darbo vaisius, kadangi orkestre groja visi pučiamųjų ir mušamųjų klasių mokytojai, jų mokiniai, taip pat ir studijuojantys aukštosiose mokyklose – visi, kam meilė pučiamųjų muzikai įskiepyta ir ilgam išlikusi.

Meno mokyklos fanfarinis orkestras ,,Pamarys” su šokėjų grupe ,,Pamarietė” (vad. Judrė Railienė) šiemet švenčia dvidešimties metų jubiliejų. Šventinį koncertą kolektyvas dovanos Šilutės miesto šventės metu, gegužės 26 d.

Birželio 22 – 24 d. kolektyvas išvyksta atstovauti Šilutei ir Lietuvai į Europos pučiamųjų instrumentų orkestrų festivalį Plonsk mieste, Lenkijoje.

Liepos 4 – 6 dienomis orkestras ,,Pamarys” su ,,Pamarietės” šokėjomis dalyvaus Dainų šventėje ,,Vardan tos…” Vilniuje.

Parengta pagal orkestro „Pamarys“ inf.

Rašyti komentarą