Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: dėl potvynių pamaryje apsigyvenusi Monika: „Prisiminus pirmąjį susidūrimą su stichija, atrodo, lėkėme į mirtį“

Publikuota: 2018 kovo 28 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

Vidmanto Balkūno, 15min.lt, nuotr.Vidmanto Balkūno, 15min.lt, nuotr.

„Prisiminus pirmąjį potvynį, net šiurpas nukrato. Tada buvau paauglė, tik stebėjau, neturėjau jokios patirties. Realiai mes tada lėkėme į mirtį, buvome visiški bepročiai“, – sako Monika Dobrovolskytė (34 m.), kuri su dviem šunimis ir draugu Vytautu (jis atsirado jos gyvenime vėliau) Nemuno deltoje įsikūrusiame Šyšos kaime skaičiuoja gal jau septintą pavasarį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kaimynams įteigė: „Potvynis – jėga!“

Monika niekad nepaliauja stebėtis pamario gamta ir jos kuriamu vaizdu. Kas rytą, kas vakarą. Nuolat. Apie šį ypatingą kraštą, savo kaimynus ji galėtų pasakoti istorijas atskirai knygai, o ne interviu.

Tamsių garbanotų plaukų šviesių mėlynų akių mergina išties atrodo sukurta gyvenimui ten. Ji energinga, žavi ir tikra. Kaip kariai vyksta į karštus taškus, taip Monika prieš septynerius metus gyvenimą Vilniuje iškeitė į potvynių epicentrą – įsikūrė kelis kilometrus nuo Šilutės esančiame Šyšos kaime.

„Lietuvoje turime keturis metų laikus, o pamaryje dar ir penktąjį – potvynį. Tik dėl potvynių aš čia ir atsikrausčiau“, – sako Monika.

Daugiau: 15min.lt: „Dėl potvynių pamaryje apsigyvenusi Monika: „Prisiminus pirmąjį susidūrimą su stichija, atrodo, lėkėme į mirtį““

1 skaitytojų komentaras
Arvydas 2018 kovo 30d., 09:0790.134.4.158

labai gražus staripsnis, tik …..jei autorei būtų -10 metukų.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą