Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Bibliotekoje – paskaita apie šeimos finansus

Publikuota: 2011 vasario 01 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

J. Varanauskienė. (ve.lt nuotr.)Praeitą ketvirtadienį šilutiškiai rinkosi į F. Bajoraičio viešosios bibliotekos ir AB SEB banko Šilutės skyriaus organizuotą susitikimą su SEB banko analitike Julita Varanauskiene, kuri ne tik pristatė knygą „Pinigų medis, arba kaip žinios, sumanymas ir kantrybė gali virsti finansine ramybe“, bet ir skaitė paskaitą apie šeimos finansų valdymą.

Pristatydama knygą „Pinigų medis“ autorė teigė, kad šią knygą galima skaityti ir kaip smagų romaną, ir kaip šeimos finansų žinyną, kadangi ne kiekvienas žmogus išmano ekonomiką ar finansų valdymą, o piniginius sprendimus priima kone kasdien.

Susitikimas vyko diskusijų forma, kur J. Varanauskienė su susirinkusiaisiais diskutavo ir dalijosi savo žiniomis, pastebėjimais, kaip tinkamai, racionaliai tvarkyti asmeninius finansus, pateikė įvairių pavyzdžių, kurie leido susimąstyti apie pinigų paskirstymą ir jų naudojimą. Kad žmonės racionaliau vertintų pinigus, analitinė siūlė prekės kainą vertinti ne pinigais, o jiems uždirbti sugaištu darbo laiku.

Paskaitą – diskusiją J. Varanauskienė užbaigė palinkėjimais racionaliai elgtis su pinigais, kad jie liktų mūsų kišenėse, ir prieš leidžiant juos gerai pagalvoti.

Virginijos Mažeikaitės inf.

Rašyti komentarą