Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Tarybos „tvarkiečiui“ – prastos naujienos

Publikuota: 2018 kovo 09 Kategorija: Aktualijos, Teisėtvarka

www.silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.www.silutesetazinios.lt asociatyvi nuotr.

Pakvipo baudžiamąja atsakomybe.

Iš portalo lrytas.lt: „Viena moteris nesunkiai nukentėjo antradienį Šilutės rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Incidentas dar prieš vidurdienį įvyko Šilutės r., Vilkyčių miestelyje. Čia susidūrė automobiliai „Mercedes-Benz“ ir „Renault“. Po susidūrimo „Renault“ nulaužė kelio ženklą ir įlėkė į griovį, o „Mercedes-Benz“ atsidūrė greta esančios sodybos gyvatvorėje. Po susidūrimo medikų pagalbos prireikė „Renault“ vairuotojai“.
(„Avarija Šilutės r.: pranešimas apie susidūrimą policijai atskriejo iš Ispanijos“)

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Iš laikraščio „Šilokarčema“: „Šią savaitę įvyko dvi avarijos, kurių metu nukentėjo žmonės. Vienos jų galimas kaltininkas – Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys, partijos „Tvarka ir teisingumas“ narys, verslininkas Steponas Kazlauskas. Paklaustas, ar pažeidė eismo taisykles, dėl ko iš tikrųjų įvyko avarija ir nukentėjo žmogus, pašnekovas net supyko. „Ne tavo reikalas… Bl… Gerai?“, – kalbėjo pakeltu tonu „tvarkietis““.
(„S. Kazlauskas: avarijos – policijos ir mano, o ne rašytojų reikalas!“)

Iš policijos pranešimo: „2018-03-07 patikslinus eismo įvykio aplinkybes nustatyta, kad 2018-02-27 d. apie 10.40 val. Šilutės r., Saugų sen., Vilkyčių k., Klaipėdos-Vilkyčių g. sankryžoje moteriai, gim. 1984 m., vairuojant automobilį „Renault Clio“, sankryžoje sukant į kairę, į jos vairuojamo automobilio kairįjį šoną atsitrenkė automobilis „Mersedes Benz“, vairuojamas vyro, gim. 1954 m. Eismo įvykio metu buvo sužalota automobilio „Renault Clio“ vairuotoja, kuriai VšĮ Šilutės ligoninės priėmimo-skubios pagalbos skyriuje buvo diagnozuotas galvos sutrenkimas ir bendras kūno sumušimas, išleista gydytis ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.“

Iš Baudžiamojo kodekso: 281 str. 1 d.:“ Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų“.

Kol kas tiek.

Rašyti komentarą