Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje į vieną mandatą pretenduoja 11,3 kandidato

Publikuota: 2011 sausio 31 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2011

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Dėl 27 Šilutės r. savivaldybės tarybos nario mandatų varžysis 306 kandidatai, iš kurių 302 priklauso 9 politinėms partijoms, likę 4 į rinkimus eina savarankiškai.

Paskutinėmis kandidatų registravimo dienomis prie jau žinomų 8 partijų, pretenduojančių į Šilutės r. savivaldybės tarybą, prisidėjo Kazimieros Prunskienės įkurta Lietuvos liaudies partija. Šilutės rinkimų apygardoje ši partija iškėlė 16 kandidatų.

Ilgiausią kandidatų į Tarybą sąrašą paruošė Šilutės “tvarkiečiai” – 49 pavardės. “Darbiečių” sąrašas sutrumpėjo iki 42 kandidatų. Liberalų ir centro sąjungos skyriaus rikiuotėje – 37, o Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų sąraše – 36 pavardės. Vienu kandidatu mažiau turi Šilutės socialdemokratai – 35, Lietuvos liberalų sąjūdžio gretose – 34 kandidatai. Į rinkimus taip pat eina 32 valstiečiai liaudininkai ir 21 Naujosios sąjungos (socialliberalai) atstovas.

Savarankiškų kandidatų į Tarybą sąraše niekas nepasikeitė, todėl į tarybos nario mandatą toliau pretenduoja Kęstutis Andrijauskas, Stasys Blinkevičius, Regina Kulpienė – Jaunienė ir Tomas Leščinskas.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks šių metų vasario 27 d.

Šaltinis: vrk.lt

Rašyti komentarą