Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: ketvirtadienio rytas Sakūtėliuose prasidėjo gaisru

Publikuota: 2018 vasario 01 Kategorija: Gaisrai, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Ketvirtadienio rytą Šilutės rajone kilęs gyvenamojo namo ir garažo gaisras pridarė daug žalos. Laimė, žmonių namuose nebebuvo, tad niekas nesužeistas. Vis dėlto emocinių traumų būsto šeimininkams išvengti nepavyko.

Pranešimas apie šią nelaimę Šilutės rajone gautas ketvirtadienį maždaug 8 val. Sakūtėlių kaime vienas gyventojas pamatė, kad iš jo kaimyno namo kyla neįprastai tiršti dūmai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Žmogui kilo klausimas ne apie gaisrą, o kas taip stipriai kūrenama. Tačiau pažvelgęs į kaimynines valdas kitu kampu, vyriškis išvydo, kad namo viduje jau siaučia liepsnos. Dar kelios minutės – ir atvira ugnis prasiveržė per stogą. Buvo iškviesti gelbėtojai.

Pirmoji jų komanda atvyko iš Priekulės (Klaipėdos r.), netrukus į pagalbą suskubo ir kolegos iš Švėkšnos bei Šilutės. Gelbėti turtą, kiek tai buvo įmanoma, padėjo ir kaimynai.

Su ugnimi teko kovoti visą valandą. Gaisras persimetė ir į garažą, priblokuotą prie gyvenamojo namo.

Namo iškviestus šeimininkus ištiko šokas. Šeimininkė, nepaisant turimo turto draudimo, nesulaikė ašarų. Priešgaisrinės saugos specialistai aiškinasi, ar gaisras galėjo kilti nuo šildymo katilo, o ar nelaimę lėmė kitos priežastys.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą