Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vaiko gerove rūpinsis tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė

Publikuota: 2018 sausio 08 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės administracijoje nuo sausio 3 d. pradėjo dirbti tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė – vyriausioji specialistė Vaiva Pranauskienė. Ji rinks ir analizuos informaciją, kokios kompleksinės pagalbos reikia Savivaldybės teritorijoje gyvenantiems vaikams, taip pat jų tėvams ar globėjams (rūpintojams).

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Koordinuotai teikiamų paslaugų teikimo vaikui ir jo tėvams (globėjams, rūpintojams) poreikis atsiranda, kai pavienės, atskirai teiktos ar teikiamos švietimo pagalbos, socialinės ar sveikatos priežiūros paslaugos yra neveiksmingos, neefektyvios ar neužtikrina vaiko gerovės.

V. Pranauskienė rūpinsis visais reikiamais dokumentais, patvirtinančiais kompleksinės pagalbos poreikį, organizuos ir koordinuos kompleksinę pagalbą, padės suburti įvairių valstybės ir savivaldybės institucijų ir įstaigų (Vaiko gerovės komisijos, vaiko minimalios priežiūros priemones vykdančių asmenų, vaikų socializacijos centrų, policijos, švietimo, socialinių paslaugų, sveikatos priežiūros įstaigų, probacijos tarnybos, seniūnų, seniūnaičių ir kt.) specialistų komandą, teiksiančią švietimo pagalbos, socialinės paramos ir sveikatos priežiūros paslaugas konkrečiam vaikui ir jo tėvams. Taip pat atliks Šilutės rajono savivaldybės administracijos vaiko gerovės komisijos pirmininko funkcijas, organizuos šios komisijos posėdžius.

V. Pranauskienė turi teisės magistro laipsnį. Iki šiol ji dirbo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus vyresniąja specialiste.

Su tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatore V. Pranauskiene galima susisiekti tel. 8 441 79 205, 8 655 94 784 arba el. paštu: vaiva.pranauskiene@silute.lt.

Parengta pagal Šilutės rajono savivaldybės administracijos inf.

Rašyti komentarą