Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninėje atnaujintas Vaikų ligų skyrius

Publikuota: 2018 sausio 04 Kategorija: Gyvenimas, Sveikata

Šilutės ligoninės nuotr.Šilutės ligoninės nuotr.

Šilutės ligoninės Vaikų ligų skyriaus mažieji ligoniukai gydomi atsinaujinusiame skyriuje. Prieš pat Naujuosius metus buvo užbaigti visi remonto darbai. Skyriaus vedėja Vaidilutė Intienė džiaugiasi, kad kolektyvas ir gydomi pacientai šventes sutiko gražiame skyriuje. Tądien ligoninės bendruomenei buvo pristatyti visi atlikti darbai, padėkota rėmėjams.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Vaikų ligų skyriuje atnaujintos sienos, grindys, baldai žaidimų kambariui ir kai kuriems personalo kabinetams. Nuo šiol mažuosius pacientus ir jų tėvelius įžengiant į skyrių pasitinka ir atnaujintas spalvingas piešinys ant sienos su užrašu „Ačiū, kad pasirinkote mus“.

Gražiu, suremontuotu skyriumi džiaugėsi visa ligoninės bendruomenė bei kolektyvui linkėjo neprarasti atkaklumo siekiant užsibrėžtų tikslų. Tądien įstaigos administracija sveikino gydytojas, įteikdama M. Jankaus meno mokyklos auklėtinių kurtą paveikslą.

„Moterys savo atkaklumu pasiekia viską, kas neįmanoma. Tikrai rezultatas akivaizdus – skyrius atsinaujinęs. Džiaugiamės mes visi. Gera gydytis mažiesiems tokiame spalvingame ir suremontuotame skyriuje“, – skyriaus kolektyvą pasveikino Šilutės ligoninės vadovas Darius Steponkus. Jis pridūrė, kad vadovybė ir toliau prisidės prie gydytojų sumanymų ir atsižvelgs į juos planuojant kitus remonto darbus, siekiant pagerinti gydymo paslaugų kokybę.

Skyriaus vedėja V. Intienė dėkojo vadovybei, įmonių atstovams, visiems, kurie prisidėjo prie skyriaus gražinimo. „Kiekvienas atnaujintas skyriaus kampelis džiugina kolektyvą, nes mes norime priimti savo pacientus į gražesnę, jaukesnę aplinką. Mes likome nustebinti, kad prisidėti prie mūsų skyriaus atnaujinimo sutiko daug rajono įmonių vadovų, kiti gyventojai. Ačiū visiems, kurie neliko abejingi. Žinoma, tikimės ir toliau naujinti skyrių“, – sakė gydytoja. Ji ne tik dėkojo už bendradarbiavimą, bet ir linkėjo sveikatos, gražių švenčių.

Tądien skyriaus kolektyvas kartu su administracija aptarė kitus planus. Ateityje ruošiama antro aukšto renovacija, planuojama atnaujinti palatas, jų duris spalvingais piešiniais, sienas papuošti Šilutės M. Jankaus meno mokyklos auklėtinių dovanotais paveikslais, pačių medikų darytomis fotografijomis.

www.silutesligonine.lt inf.

Rašyti komentarą