Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ciparis išvengė baudžiamosios atsakomybės

Publikuota: 2018 sausio 02 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

E. Cipariui (kairėje) paskirta baudžiamojo poveikio priemonė – 376 eurų įmoka į nukentėjusių asmenų nuo nusikaltimų asmenų fondą. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)E. Cipariui (kairėje) paskirta baudžiamojo poveikio priemonė – 376 eurų įmoka į nukentėjusių asmenų nuo nusikaltimų asmenų fondą. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Kyšininkavimo byloje figūruojantis buvęs Šilutės maisto ir veterinarijos tarnybos (toliau – Šilutės VMVT) viršininkas Edmundas Ciparis atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą, jam paskirta baudžiamojo poveikio priemonė – 376 eurų įmoka į nukentėjusių asmenų nuo nusikaltimų asmenų fondą, praneša interneto žiniasklaida.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

E. Ciparis į Specialiųjų tyrimų tarnybos rankas pateko praėjusių metų pavasarį. Jam buvo pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo. „Šilutės ETA Žinios“ apie tai rašė 2017 m. balandžio 4 d. str. „Atėjo Cipario“.

Netrukus po to E. Ciparis buvo atleistas iš Šilutės VMVT viršininko pareigų – „Trumpai: Ciparis išėjo“.

1 skaitytojų komentaras
anonimas 2018 sausio 3d., 11:0483.190.118.3

Ale tai geras teisejas gal koks giminaitis ar kaimynas. Na ir kodel neimti kysius biurokratams jeigu tokios bausmes. O Kinijoj saudo tokius…

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą