Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pagėgiuose partijos vienijasi prieš “tvarkiečius”

Publikuota: 2011 sausio 12 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2011

K. Komskio naujoji politinių oponentų koalicija negąsdina. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)K. Komskio naujoji politinių oponentų koalicija negąsdina. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Keturios partijos Pagėgiuose nutarė sudaryti priešrinkiminę koaliciją, kad rinkėjai savivaldybių tarybų rinkimuose turėtų stiprią alternatyvą Pagėgius ne pirmą kadenciją valdančiai partijai “Tvarka ir teisingumas”.

Vienu sąrašu savivaldos rinkimuose Pagėgiuose dalyvaus Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD), Valstiečių liaudininkų sąjunga, Liberalų sąjūdis ir Naujoji sąjunga.

Pranešama, kad partijos “Tvarka ir teisingumas” Pagėgių skyriaus pirmininko, Seimo nario Kęsto Komskio naujai gimusi koalicija negąsdina. Jis esąs įsitikinęs, kad politinių oponentų vienijimasis rinkimų rezultatams jų partijos atžvilgiu neturės.

Šiuo metu “tvarkiečiai” Pagėgių savivaldybėje yra užėmę visus tris pagrindinius postus – mero, jo pavaduotojo ir administracijos direktoriaus, o Taryboje turi 13 mandatų iš 21. Socialdemokratai Taryboje turi tris, valstiečiai liaudininkai ir “darbiečiai” – po du, o TS-LKD – vieną atstovą.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks vasario 27 dieną.

1 skaitytojų komentaras
Ela 2011 sausio 14d., 12:2778.61.170.95

Kurgi Jūs bijosite, jeigu jau dabar vyksta žmonių papirkinėjimas. Kitos partijos tai daro sąžiningai, o jūs be to tai negautumėt ir pusę mandatų. Per kiekvienus rinkimus tai vyksta, o jūsų partija kratosi tokios ” šlovės”. Vis ginatės, kad tai konkurentai nepatenkinti, kad jie jums pavydi.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą