Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Kita forma“ – eko dizaino konkursas vaikams

Publikuota: 2017 rugsėjo 12 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

rvagentura.lt nuotr.rvagentura.lt nuotr.

Prasidėjus naujiems mokslo metams Lietuvos vaikai vėl kviečiami pajusti ryšį tarp kūrybiškumo ir ekologijos bei dalyvauti jau penktajame eko dizaino konkurse „Kita forma“.

Šių metų konkursas tęsis iki lapkričio 10 dienos, o geriausi darbai bus eksponuojami parodų centre „Litexpo“.

Konkurso „Kita forma“ idėja – parodyti, kaip paprastomis sąlygomis dar kartą panaudoti senus, atsibodusius daiktus, medžiagų likučius ir leisti suprasti, jog tai gali tapti puikiu laiko praleidimu, neatsiejama buities dalimi, gražia interjero detale ar aksesuaru. Šis konkursas yra ne tik proga išlaisvinti savo kūrybinį potencialą, – tai puiki edukacinė priemonė, galinti nepastebimai įtraukti vaikus į gamtai draugiško gyvenimo būdo ugdymą.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Siekiant, kad sąžiningai konkuruoti galėtų kiekvienas dalyvis, konkursas suskirstytas į keturias amžiaus kategorijas: ikimokyklinio amžiaus vaikai, 1-4 klasės, 5-8 klasės ir 9-12 klasės mokiniai. Kiekvienoje kategorijoje įsteigta po vieną prizinę vietą, kuria bus apdovanotas originaliausias, inovatyviausias, pritaikomiausias, labiausiai išbaigtas ir gražiausiai pristatytas kūrinys. Geriausius darbus išrinks komisija, o jų autoriai bus apdovanoti lapkričio 24 dieną, parodų centre „Litexpo“ vyksiančioje parodoje „Vaikų šalis“.

Konkursas vyksta ir darbai bei idėjos priimami iki 2017 m. lapkričio 10 dienos, užpildžius dalyvio anketą adresu – https://goo.gl/forms/g3z1wSAotN74kEPC3

Parengta pagal rvagentura.lt inf.

Rašyti komentarą