Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vienišas tėvas sulaukė geradarių (nuotr.)

Publikuota: 2017 kovo 24 Kategorija: Aktualijos, Rajone

VšĮ 'Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems' nuotr.VšĮ 'Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems' nuotr.

Ketvirtadienį labdaros ir paramos fondo VšĮ “Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems” direktorius Algimantas Patackas ir savanorė Neringa aplankė vienišą tėtį Viktorą Kiniulį, kuris Barvu kaime (Šilutės r.) augina neįgalią devynmetę dukrytę.

Neįgalus vyras papasakojo apie žmonos paliktą neįgalią mergaitę, kurią turi auginti iš minimalių pajamų, gaunamų už savo ir vaiko neįgalumą. Viktoras prisipažino, kad, nors jis ir verčiasi ūkiškai, vis dėlto skanesnio kąsnelio ir geresnių drabužėlių mergaitei tikrai trūksta.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Jis taip pat papasakojo apie prakiurusį namo stogą.

Norėdami padėti šiam likimo nuskriaustam tėveliui, kovo 23 d. VšĮ “Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems” atstovai nuvežė jam statybinių ir buitinių prekių. Neįgaliam tėčiui buvo paaiškinta, kad jam sutiko pagelbėti geros valios žmonės.

Viktoras, sužinojęs, kad žmonės prisideda ne tik dovanomis, bet ir pinigais, neslėpė džiaugsmo.

Šeima džiaugiasi, kad netrukus jų namuose prasidės remonto darbai.

Deja, situacija yra tokia, kad neįgaliesiems sunku sutaupyti remontui, nes itin brangiai kainuoja medikamentai, medicinos įranga.

„Ši šeima yra labai stipriai nuskriausta likimo ir mes džiaugiamės galėdami jai padėti. Didžiuojamės, kad šis doras tėvelis nepabūgo kreiptis į visuomenę pagalbos. Šis neįgalus žmogus kaip išmanydamas stengiasi dėl savo dukrelės ateities. Bendrystės jausmas ir gebėjimas likti neabejingiems mus visus daro stipriais. Altruizmas ir geranoriškumas vienija mūsų tautą, o žmonės patekę į siaubingą padėtį turi vilties. Nuoširdžiai dėkojame įmonėms – UAB “Autovainera”; AB “Vaineta ir partneriai”; UAB “Mida LT”; GROHE AG; Villeroy & Boch Gustavsberg OY; UAB “Vauksa”, – kurios atsiliepė į mūsų raginimą nelikti abejingais šiems neįgaliesiems dukrytei ir tėveliui“, – rašoma VšĮ “Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems” pranešime spaudai.

Tiems, kas norėtų prisidėti prie Viktoro ir jo dukters gerovės:
VšĮ “Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems”, įmonės kodas 303573887, AB Swedbank, b/k 73000, banko sąskaita: LT267300010142143000, Paypal: info@gerumoranka.eu, paskirtyje: Viktoro Kiniulio.

Parengta pagal VšĮ “Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems” inf.

Rašyti komentarą