Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Antrajame rinkimų ture kviečiame palaikyti ALFREDĄ STASĮ NAUSĖDĄ!

Publikuota: 2016 spalio 16 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2016

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į Seimą Šilutės vienmandatėje rinkimų apygardoje Alfredas Stasys Nausėda.Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į Seimą Šilutės vienmandatėje rinkimų apygardoje Alfredas Stasys Nausėda.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis, Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Vidmantas Gečas, Šilutės dziudo sporto klubo „Kumikata“ treneris Rimvydas Lukošius ir UAB „Šilutės polderiai“ vadovas Arūnas Jagminas kviečia į Seimą rinkti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatą Alfredą Stasį Nausėdą.

.

.

.

Ramūnas Karbauskis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas:

-Nuoširdžiai dėkoju visiems, atlikusiems pilietinę pareigą, balsuojant Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose. Ačiū tiems, kurie savo viltis susiejo su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovų darbu Seime. Jūsų sprendimu išrinkta 19 LVŽS Seimo narių. Antrajame ture Seimo mandato bus siekiama dar 41 vienmandatėje apygardoje. Labai prašau antrajame rinkimų ture palaikyti Alfredą Stasį Nausėdą. Manau, jis tinkamai atstovautų šilutiškiams, vadovaudamasis ne tik politika, bet ir teisingumo, sąžiningumo bei žmogiškumo principais. Jis reikalingas Lietuvos aktyviame politiniame gyvenime. Prašau jūsų palaikymo, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga laimėtų Seimo rinkimus ir, kaip valdančios koalicijos branduolys, suformuotų profesionalų vyriausybę. Kviečiu palaikyti pastangas siekiant realių permainų bei sustabdyti du dešimtmečius veikiantį politinės švytuoklės mechanizmą.

Vidmantas Gečas, Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys:

-Alfredą Stasį Nausėdą pažįstu daugiau nei dvidešimt metų. Tai žmogus, kuris turi visas gerąsias savybes – darbštus, sąžiningas, turintis savo nuomonę, išmintingas. Neabejoju, kad jis puikiai atstovautų pamario kraštui, jei mes suteiktume šansą tapti LR Seimo nariu. Jei nepasitikėčiau, jo nepalaikyčiau.

Kviečiu visus ateiti prie balsadėžių, o savo balsą atiduoti už Alfredą Stasį Nausėdą.

.
Rimvydas Lukošius, Šilutės dziudo sporto klubo „Kumikata“ treneris:

-Alfredą Stasį Nausėdą puikiai pažįsta mano tėvai jau daugybę metų, apie jį atsiliepia tik labai gerai, o man tai labai svarbu.

Su A .S. Nausėda teko ne kartą bendrauti – tai malonus, tolerantiškas, atviras žmogus. Todėl Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų II ture kviečiu palaikyti būtent jį.

.
Arūnas Jagminas, UAB „Šilutės polderiai“ vadovas:

-Alfredą Stasį Nausėdą pažįstu nuo 2000 metų – nuo tada, kai pradėjau dirbti melioracijos srityje. Tai žodžio žmogus, kultūringas, nežada to, ko negali, mandagus, puikiai suprantantis žemdirbių lūkesčius, žinantis daug apie melioraciją. Jei jis taptų LR Seimo nariu, tikrai galėtų tarti žodį. Apskritai Lietuvoje melioracija – antrame plane. Kiek tenka susidurti, nelabai kas žiūri į melioratorių problemas. Akivaizdu, kad šioje srityje pakeitimų reikia. Bet, kad jie atsirastų, reikia žmonių, kurie supranta tą dalyką. Todėl LR Seimo rinkimų II ture kviečiu palaikyti Alfredą Stasį Nausėdą.

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 161018