Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kviečiame į LR Seimą rinkti žodžio žmogų – ALFREDĄ STASĮ NAUSĖDĄ

Publikuota: 2016 rugsėjo 30 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2016

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąraše Alfredo Stasio Nausėdos numeris - 65.Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąraše Alfredo Stasio Nausėdos numeris - 65.

Juknaičių garbės pilietis Zigmantas DOKŠAS, buvęs Rusnės seniūnas Voitiech DENIUŠ, Pagėgių savivaldybės tarybos narys Petras UBARTAS ir verslininkas Remigijus PAŠKAUSKAS kviečia į Seimą rinkti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatą Alfredą Stasį Nausėdą.—————————————————————————————————————————————————

Zigmantas DOKŠAS, Juknaičių garbės pilietis:

-Alfredas Stasys Nausėda – paprastas žmogus, bet jo vidus… Jis dvasiškai turtingas žmogus, visada draugiškas, nepavydus, pasiruošęs padėti. Anksčiau jis dirbo Juknaičių ūkyje. Tuomet visada rūpinosi, kad žmogus ne tik dirbtų, bet ir pailsėtų. Siekė, kad jų gyvenimuose rastų vietą kultūra. Jau tada suprato, kaip svarbu yra praturtėti dvasiškai. Organizavo net paprastiems darbuotojams ekskursijas.

Apie šį žmogų galėčiau pasakyti labai daug gero. Tai žodžio žmogus. Jei pasakė, reiškia, kad taip ir padarys. Jis vertas būti Seimo nariu. Tokių žmonių maža. Aš už jį balsuosiu. Kviečiu tai padaryti visus.

Voitiech DENIUŠ, buvęs Rusnės seniūnas:

-Apie Alfredą Sasį Nausėdą galiu labai daug kalbėti, nes jį pažįstu seniai, teko drauge daug dirbti. Gyvenime buvo situacija, kuomet buvau bedarbis, o jis tik ūkininkavo. Tada du mano vaikai mokėsi aukštosiose mokyklose, o dar auginau du našlaičius. Tuomet jis man labai padėjo. Organizavau ir stintų gaudymus. Jis padėjo gauti techniką, pats dalyvavo žvejyboje. Abu šalome naktimis. Deginome laužus, kad sušiltume. Buvo sunkus periodas. Reikėjo kažkaip gyventi.

Jei Alfredas duoda žodį, jo ir laikosi. Jei jau būna draugu, juo būna visada. Esame draugai visą gyvenimą. Buvo jam sunkių gyvenimo periodų, tokių buvo ir man. Bet visada esame draugai, vienas kito neišduodame. Tai žmogus, kuriuo galime patikėti. Pats pritariau jam, kad eitų koja kojon su „valstiečiais“. Kaimas – tautos egzistencija, o „valstiečiai“ gina kaimo žmones. Alfredui pažadėjau, kad visada eisiu drauge ir tai darysiu iki galo. Kitaip politikėliai sužlugdys mūsų valstybę. Reikia ją gelbėti. Tikiu, kad LVŽS prisidės prie šios kilnios misijos.

Petras UBARTAS, Pagėgių savivaldybės tarybos narys, LVŽS Pagėgių skyriaus pirmininkas, Tauragės kelių tarnybos Pagėgių meistrijos vyresnysis kelių meistras:

- Alfredą Stasį Nausėdą pažįstu nuo tų laikų, kai dirbau Natkiškiuose. Tai yra nuo 1977 metų. Tuomet jis dirbo Žemės ūkio valdyboje. Nuo pirmų pažinties dienų matėsi, kad tai – dūšios žmogus. Visada perspėdavo, kaip ir ką reikia daryti teisingai. Tai žmogus, kuris visada buvo mums pavyzdžiu – nuoširdus, išklausantis, patariantis, pasiruošęs padėti. Niekada nėra atsisakęs suteikti pagalbą. Apie jį galiu tik gerai atsiliepti. Tik gerą esu girdėjęs ir iš kitų jį pažįstančių žmonių. Verta tokį išrinkti į LR Seimą. Manau, jį palaikys daugybė žmonių. Kviečiu visus už jį balsuoti.

Remigijus PAŠKAUSKAS, verslininkas, asociacijos „Nepavėjui“ pirmininkas:

-Su Alfredu Stasiu mokėmės. Teko drauge daug dirbti, bendrauti. Toks, koks jis buvo valdininkas, rajone daugiau nežinau. Jis visada padėdavo, patardavo. Tai tikrai geras žmogus. Kiek teko iš kitų lūpų apie Alfredą Stasį girdėti, visi kalba tik gerai.

Pats už jį agituoju balsuoti. Daugiau ir nėra ką rinkti į LR Seimą.

.

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 160930