Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Valdas Lacko kartu su švedų kompozitoriumi įrašė naują dainą

Publikuota: 2016 rugpjūčio 09 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

www.mediadia.lt nuotr.www.mediadia.lt nuotr.

Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje didelio pasisekimo ir populiarumo sulaukęs dainininkas Valdas Lacko įrašė naują kūrinį – dainą “Vasaros kalba”, kuri sukurta drauge su žymiu Švedijos muzikos ir tekstų autoriumi, daugelio hitų kūrėju Lars E. Carlsson.

Švedų kompozitorius dainininką V. Lacko pastebėjo būtent Nacionalinės Eurovizijos atrankos laidose.

Valdas pasakoja, kad švedas jau pirmajame savo laiške jam atsiuntė dainą: “Prisegtuke radau dovaną nuo Lars – naują dainą. Jis pasiūlė sukurti lietuvišką tekstą ir įdainuoti lietuvišką šios dainos variantą. Man buvo labai smagu būti pastebėtam patyrusio užsienio kompozitoriaus, kuris yra sukūręs daugybę hitų Švedijoje”, – pasakoja atlikėjas.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Žodžius naujajai dainai “Vasaros kalba” parašė V. Lacko bičiulis, taip pat rusniškis Vitalijus Deniušas, kuris, beje, yra ir dainos “Stay tonight”, su kuria Valdas dalyvavo Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje, lietuviško teksto autorius (”Du sparnai”).

“Valdas – labai įdomus atlikėjas. Po Eurovizijos atrankos susiradau jį ir mes nuo šių metų pavasario dirbome prie šios dainos, – sako dainos muzikos autorius, švedų kompozitorius Lars E. Carlsson, – Valdas su kompanija sukūrė labai gerą dainos versiją. Man labai patinka. Daina skamba puikiai!”

Anot Valdo, kompozitorius Lars nesitikėjo tokio puikaus galutinio rezultato: “Išgirdęs galutinį lietuvišką savo dainos variantą jis buvo labai patenkintas mano atlikimu. Labai tuo džiaugiuosi.” – sako dainininkas.

Prie naujosios V. Lacko dainos “Vasaros kalba” kūrimo prisidėjo lietuvių kompozitorius Paulius Jasiūnas, vokalistė Agnė Michalenkovaitė, gitaristas Eligijus Žilinskas.

“Be galo gera sutikti tokių žmonių, su kuriais savo klausytojams gali pateikti ne vieną muzikinę staigmeną. Tikiuosi, ši daina bus dar viena maloni staigmena mano klausytojams”, – tikisi Valdas.

Gero klausymosi: Valdas Lacko – “Vasaros kalba”.

www.mediadia.lt inf.

2 skaitytojų komentarai
... 2016 rugpjūčio 9d., 08:3386.38.206.128
Kas is to kad irase? Neturi jis prekines isvaizdos ir nepakils i zvaigzdes. Be to arogancijos kupinas… Reiktu buti paprastesniam…

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 7 Thumb down 9

Atsakyti

Skaitytoja 2016 rugpjūčio 9d., 10:3478.61.22.78
Puiki daina! Sveikinu! Šiek tiek pažystu Valdą ir jo žmoną. Darbštus jis. Kokia ten arogancija…. ?!Taip ir toliau, šeimyna!

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą