Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Šilutė“ NKL čempionatui rengsis Italijoje

Publikuota: 2016 rugpjūčio 04 Kategorija: Krepšinis, Sportas

Šilutės krepšinio klubo nuotr.Šilutės krepšinio klubo nuotr.

Paskutinę liepos savaitę Šilutės vyrų krepšinio klubas pradėjo pasirengimą artėjančiam 2016-2017 metų čempionatui.

Rugpjūčio 7 d. „Šilutė“ savo pasirengimo ciklą perkels į Italiją, kur sužais ketverias rungtynes su Jungtinių Valstijų studentų lygoje (toliau – NCAA) rungtyniaujančiomis „Mississippi State“, „Kansas State“, „Missouri“, „Washington State“ universitetų komandomis ir „Athletes in Action“ ekipa, kuri sudaryta taip pat iš NCAA rungtyniaujančių krepšininkų.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Komandoje šiuo metu turime 12 krepšininkų, kurie yra potencialūs kandidatai rungtyniauti artėjančiame NKL sezone. Iš praėjusio sezono komandoje turėsime 4-5 žaidėjus, prie kurių prisidės ir keli mūsų Šilutės miesto jauni krepšininkai. Manau, mūsų komanda bus viena jauniausių artėjančiame NKL sezone. Šiuo metu komandos laikinasis vyriausiasis treneris yra paskirtas Laimonas Eglinskas, kuris prie mūsų prisijungė praėjusio sezono viduryje ir šiuo metu yra atsakingas už pasirengimo ciklą ir jaunųjų mūsų krepšininkų paruošimą.

Prie komandos prisijungus pagrindiniam treneriui, L. Eglinskas dirbs jo asistentu. Mūsų tikslas, kad „Šilutės“ komandoje dirbtų ir žaistų kuo daugiau mūsų krašto žmonių ir norime sugrąžinti komandą į tuos laikus, kai Šilutė garsėjo savo puikiomis krepšinio tradicijomis. Drąsiai galiu teigti, kad ir trenerių štabą sudarys šilutiškiai, nes turime tikrai gerų specialistų, o kas bus vyriausiasis treneris, tegul lieka šiokia tokia paslaptimi. Tai sužinosime rugsėjo pabaigoje“, – sakė klubo vadybininkas Jonas Gavėnia.

Šilutės krepšinio klubo inf.

Rašyti komentarą