Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną – pranešimas apie bombą Švėkšnos ligoninėje

Publikuota: 2016 liepos 07 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Trečiadienį po pietų specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų dėl melagingo pranešimo apie Švėkšnos miestelio ligoninėje padėtą sprogmenį. Sujudimas Švėkšnoje įsikūrusiame Klaipėdos jūrininkų ligoninės Psichiatrijos departamente šventinį trečiadienį užsitęsė ilgiau nei tris valandas.

15.24 val. Bendrajame pagalbos centre (toliau – BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Švėkšnos gyvenvietėje, ligoninėje, padėtas sprogmuo.

Į įvykio vietą Aušros g. 27 buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota Tauragės apskrities VPK, informuota Klaipėdos GMP ir civilinė sauga, rašoma BPC Klaipėdos skyriaus vyresniosios specialistės trečiadienį paviešintame pranešime. Saugumo sumetimais buvo evakuoti 158 pacientai ir apie 30 personalo darbuotojų.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Aušros gatvėje Švėkšnoje įsikūręs Klaipėdos jūrininkų ligoninės Psichiatrijos departamentas. Jam priklauso ir Psichiatrijos, ir Priklausomybės ligų, ir Psichosocialinės reabilitacijos skyriai. Pacientai policijos ir greitosios pagalbos automobiliais buvo vežami į kitas patalpas seniūnijoje, nes lauke buvo pakankamai vėsu. Netrukus į įvykio vietą atvyko ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai, jie patikrino patalpas. Tačiau jokių sprogmenų nerasta.

Apie tariamai padėtą sprogmenį pranešusiam anonimui, jei tik jis bus išaiškintas ir jis bus pakaltinamas, gresia baudžiamoji atsakomybė.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą