Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip permokėti pinigai virsta į dovanų kuponus

Publikuota: 2010 spalio 22 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

maxima.lt nuotr.maxima.lt nuotr.

Vienas UAB MAXIMA LT Šilutės prekybos centras – tarsi Vatikanas Romos mieste. Čia irgi vyrauja savita tvarka, ir netgi cirkuliuoja vietinė “valiuta” – “Maximos” dovanų kuponai, kurie brukami apgautam pirkėjui (žinoma, ne visada iš blogos valios) vietoj jo permokėtų lietuviškųjų litų.

Butent taip nutiko vienam šilutiškiui, kuris antradienio vakare kartu su kitomis prekėmis į pirkinių krepšelį įsidėjo ir marinuotų kiaulienos šonkauliukų pakuotę. Grįžęs namo žmogus sutikrino pirkinių kainas ant pakuočių ir kasos čekyje. Ir štai ką jis atrado: šonkauliukų kaina kasos čekyje buvo daugiau kaip 4 litais didesnė už nurodytąją ant pirkinio pakuotės.

Supratęs, kad liko apgautas, kitą rytą vyriškis grįžo į prekybos centrą ir paprašė, kad jam būtų grąžinti permokėti pinigai. “Maximos” vadybininkė mielai sutiko išpildyti pirkėjo pageidavimą. Tačiau, kai šis pasirašė ant rašto, kad prekybos centrui neturi jokių pretenzijų, vadybininkė jam atkišo… “Maximos” dovanų kuponą 5 litų sumai.

Kai vyriškis ėmė primygtinai reikalauti, kad permokėti pinigai jam būtų grąžinti litais, vadybininkė paaiškinusi, jog pagal “Maximoje” galiojančią vidaus tvarką už prekę permokėti pinigai pirkėjui grąžinami dovanų kuponais…

Tokią pat giesmę penktadienio rytą “Šilutės ETA žinioms” suokė ir prieš dieną ar dvi iš atostogų sugrįžusi to Šilutės “Maximos” prekybos centro direktorė Jovita Jankauskienė. Ji dar pasiūlė susisiekti su UAB MAXIMA LT atstove spaudai Renata Saulyte, kuri, direktorės teigimu, turėtų patvirtinti, kad šios bendrovės prekybos centruose galioja būtent tokia atsiskaitymo su apgautais pirkėjais tvarka.

R. Saulytė telefonu paaiškino, kad “Maximos” prekybos centruose turi būti vadovaujamasi principu, kad pirkėjas turi teisę nusipirkti prekę už teisingą kainą – tai yra, už prekę permokėti pinigai turi būti grąžinti pirkėjui grynaisiais, o dovanų čekiai dovanojami papildomai kaip kompensacija už patirtus nepatogumus.

Bendrovės atstovė spaudai sakė, kad, siekiant ateityje išvengti panašių incidentų, visiems šio prekybos tinklo darbuotojams bus dar karta priminta apie tikrąją “Maximos” vidaus tvarką.

Regis, “Maximoje”, kaip ir teigiama šios bendrovės reklaminiuose šūkiuose, iš tiesų apie viską pagalvota. Deja, tenka apgailestauti, kad tuo nelemtu šaukštu deguto šioje didelėje “medaus statinėje” šį kartą tapo Šilutės prekybininkai …

4 skaitytojų komentarai
silutiskis 2010 spalio 22d., 15:4878.59.72.77
jeigu tik galite nepirkti maximoje ir kituose prekybos centruose nepirkite
būkim patriotai palaikykime kraštiečius prekybininkus ir gamintojus

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 3

Atsakyti

Ex 2010 spalio 25d., 21:3184.32.215.37

Tik ta bėda, dažniausiai mūsų smulkieji prekybininkai nemuša kasos čekių. Kaip antai, bandelių kepyklėlė priešais skvereli niekad man čekio nėra išmuušus, “Rambyno kano” bandelės retsykiais, kokia kavinukė “Astra” jei duosi lygią sumą, čekio negausi niekada, kitos kavinės kartais muša, kartais ne, tos kurios atneša ant padėkliuko išrašytą ranka čekį tai žinokite ir ne visada jums atsiskaičius išsimuš čekį, apie “Halę” ir muges tai patylėsiu, bet taip norėtusi savus paremti. Žinoma tai daug priklauso nuo pirkėjo išvaizdos, solidesnių prisibijo, bet vaikams tai nieada.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Blogis 2010 lapkričio 27d., 00:19109.179.2.103

s… malat…
patriotas busi, kai paskutinius dantis lt atiduosi…
neisikirtau i Jusu komentarus………

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 3

Atsakyti

Blogis 2011 sausio 9d., 22:42109.179.15.64

nu ir kur pirkti? a jus tikrai tokie debilai, ar apsimetat? as perku maximoj, mn tinka…. dar ir direktore myliu :)

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą