Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės kredito unijai – 20

Publikuota: 2016 birželio 03 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Penktadienį Šilutės kultūros ir pramogų centre įvyko Šilutės kredito unijos 20 metų veiklos sukakčiai skirtas šventinis renginys.

Šilutės kredito unijos darbuotojus ir narius jubiliejaus proga sveikino Šilutės rajono savivaldybės ir Lietuvos centrinės kredito unijos vadovai, Seimo narys Artūras Skardžius ir kt.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šilutės kredito unija įsteigta 1996 metų gegužės 28 d. Nuo to laiko ji vis augo ir stiprėjo, o jos narių skaičius išaugo iki 9000. Anot Šilutės kredito unijos valdybos pirmininkės ir administracijos vadovės Genovaitės Kimbrienės, tai solidus šios įstaigos ir jos teikiamų paslaugų įvertinimas.

“Šilutės kredito unijos aktyvai per dvidešimt metų išaugo iki 24 mln. eurų. Maždaug tūkstančiui narių padėjome įgyvendinti ūkio ir investicinius projektus, įsigyti būstus, žemės, žemės ūkio technikos bei patenkinti kitus narių poreikius ar svajones“, – sakė G. Kimbrienė, apžvelgdama Šilutės kredito unijos veiklą per 20 metų.

Šilutės kredito unija dirba pelningai. Joje dirba 27 administracijos darbuotojai. Rajono seniūnijose veikia 11 nutolusių kasų. Unijos paslaugomis naudojasi ne tik Šilutės rajono gyventojai bei įmonės, bet ir klientai iš aplinkinių savivaldybių…

Šventiniame renginyje Šilutės kredito unijai linkėta ir toliau sėkmingai plėtoti veiklą.

Rašyti komentarą