Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Neringai – sveikatos, šilutiškiams – į sveikatą!

Publikuota: 2016 gegužės 26 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Savaitgalį vyksiančio festivalio „Sveika, Neringa!“ vėliavnešiai, bėgikai iš klubo „F.O.C.U.S running“, kurie pasikeisdami iš Vilniaus bėga pajūrio link, stabtelėjo ir Šilutėje. Šiandien vidurdienį juos prie savivaldybės pasitiko meras Vytautas Laurinaitis.

Bėgikai į Šilutę atbėgo nešini festivalio „Sveika, Neringa“ vėliava, ant kurios savo linkėjimus Neringos miestui ir jame vyksiančiam festivaliui jau buvo užrašę Vilniaus, Prienų, Kauno ir Jurbarko savivaldybių vadovai.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Savo įrašą ant vėliavos paliko ir V. Laurinaitis, visos rajono bendruomenės vardu linkėdamas neringiškiams ir kitiems festivalio dalyviams sveikos gyvensenos dienų ir draugiškų santykių su visomis savivaldybėmis.

Šiandien bėgikai žada pasiekti Klaipėdą, o penktadienį vakare jų laukiama Nidoje. Ten juos pasitiks ne tik festivalio dalyviai, bet ir Neringos meras Darius Jasaitis, kuriam bus įteikta festivalio vėliava su Vilniaus, Prienų, Kauno, Jurbarko, Šilutės ir Klaipėdos savivaldybių merų linkėjimais.

Susijęs: “Šilutei – 505: kas į programą nesudėta”

Vėliavos įteikimas pradės tris dienas vyksiantį sporto ir sveikos gyvensenos festivalį „Sveika, Neringa!“. Jo dalyviai galės susirungti bėgimo, triatlono, krepšinio, futbolo, paplūdimio tinklinio, įvairių vandens sporto šakų rungtyse, dalyvauti masinėse mankštose ir kituose aktyviuose užsiėmimuose.

Tad Neringai – sveikatos, o savo miesto šventės laukiantiems šilutiškiams, kaip visada, – į sveikatą!

ŠILUTĖS MIESTO ŠVENTĖS PROGRAMA

Festivalis “Sveika, Neringa!”

Rašyti komentarą