Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutiškiai į saulės energetikos rinką žengia aukštai iškelta galva

Publikuota: 2016 gegužės 19 Kategorija: Paslaugos, Verslas

(Oresto Lidžiaus nuotr.)(Oresto Lidžiaus nuotr.)

UAB „BERA LT“, nuo 2011 metų žinoma kaip verslo konsultavimo įmonė, verčia naują veiklos puslapį: diplomuoto inžinieriaus elektriko Raimundo Ambrozaičio vadovaujama bendrovė žengia į atsinaujinančios energetikos rinką.

Saulės ir žemės energetika – tai du arkliukai, kuriuos pasibalnojusi UAB „BERA LT“ mažų mažiausiai žada įsitvirtinti Klaipėdos regione.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Anot R. Ambrozaičio, dabar kaip niekada palankus metas įdarbinti saulę. Ypač privačių namų savininkams. Mat jie dabar turi galimybę savo namų ūkiuose įsirengti saulės elektrines su dvipuse apskaita: kai saulės elektrinėje įrengti fotovoltiniai moduliai gamina nepakankamai elektros energijos, būtinos patenkinti namų ūkio poreikius (pvz., apsiniaukusią dieną), elektros energijos “trūkumas” yra importuojamas iš AB ESO tinklo, o kai saulės elektrinė gamina daugiau elektros energijos (pvz., saulėtą dieną), nei tuo metu namų ūkis vartoja, perteklinė pagaminta elektros energija eksportuojama į ESO tinklą.

Be to, privatiems asmenims yra galimybė gauti 30 proc. saulės elektrinės įrengimo išlaidų siekiančią kompensaciją (bet ne daugiau kaip 14 500 eurų).

UAB „BERA LT“ turi ką pasiūlyti ir galvojantiems apie saulės kolektorius ar geoterminę energiją.
„Jūs pasakote, ko norite, aš pasiūlau galimus geriausius techninius sprendimus“, – savo kompetencija neabejoja R. Ambrozaitis.

Beje, R. Ambrozaičio vadovaujama bendrovė šiuose veiklos baruose – ne vieniša. Drauge su ja užkariauti Klaipėdos regiono žengia energetikos profesionalai – UAB „Energetikos objektų statyba“ ir šildymo sistemų specialistai iš UAB „Avižeda“ (visi, beje, šilutiškiai), kurie, klientui pageidaujant, padės įdarbinti saulės ir/arba žemės energiją.

Žinoma, UAB „BERA LT“ ne viena tokia Lietuvoje.
Bet potencialiems klientams dėl to tik geriau: konkurencija plius kompetencija – laimi klientas.
Bent jau taip turėtų būti.

Oresto Lidžiaus nuotr.

Rašyti komentarą