Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Neblaivus suvalkietis Skirvytės upėje rado kelio galą

Publikuota: 2010 spalio 05 Kategorija: Pasienyje, Teisėtvarka

VSAT nuotr.VSAT nuotr.

Antradienio rytą visureigį “Mitsubishi Pajero” vairuojantis 48 metų Vilkaviškio rajono gyventojas neišsiteko Rusnės saloje ir įlėkė į Skirvytės upę. Mirkstantį vandenyje suvalkietį apie 7 val. aptiko Lietuvos pasieniečiai.

Prie vienos iš Skirvytės krantinių atvykę pasieniečiai išvydo retą vaizdą – upėje, už kelių metrų nuo kranto stovėjo pusiau paniręs visureigis “Mitsubishi Pajero”, o netoli jo po vandenį šlitinėjo vyras…

Paaiškėjo, kad tą 48 metų Vilkaviškio rajono gyventoją pasieniečių patruliai Skirvytės pakrantėje buvo sustabdę patikrinti dar pirmadienio vakare. Tuomet tvarkingus asmens ir automobilio dokumentus turėjęs suvalkietis dar buvo blaivus, draugiškai šnekučiavosi su vietiniais žvejais.

Visai kitaip jis atrodė antradienio rytą – upėje jis svirduliavo, visiškai, kaip pasirodė pasieniečiams, nesiorientuodamas aplinkoje. Įtariama, kad Rusnės salos svečias buvo neblaivus.

Visureigį į krantą išvilko Šilutės ugniagesiai gelbėtojai. Jo vairuotojas perduotas policijos pareigūnams.

Vilkaviškiečiui gresia atsakomybė ne tik už tai, kad girtas sėdo prie vairo, bet ir už aplinkos teršimą – iš jo automobilio į upę ištekėjo tepalų.

Rašyti komentarą