Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: Sportinių šokių varžybose – prizinių vietų lietus (nuotr.)

Publikuota: 2016 balandžio 21 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

Klubo 'Lūgnė' nuotr.Klubo 'Lūgnė' nuotr.

Jau 23-ąjį kartą Šilutės sportinių šokių klubas „Lūgnė“ (vadovė Asta Maigienė) organizavo kvalifikacines sportinių šokių varžybas „Pamario pora 2016“, kuriose dalyvavo gausus būrys dalyvių. Arti 300 varžybų dalyvių iš visos Lietuvos ir Latvijos varžėsi dėl geriausiojo titulo įvairiose grupėse. Šilutės sportinių šokių klubo šokėjai papildė savo kolekcijas dviem pirmosios ir dviem antrosios vietos laimėjimais.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Džiaugiamės sportinių šokių klubo „Lūgnė“ šokėjų rezultatais. Daugkartiniai įvairių varžybų nugalėtojai Erika Mikužytė ir Vilius Vasiliauskas ir šį kartą jaunimo ir suaugusiųjų grupėse buvo pirmi ir iškovojo auksą. Taip pat puikiai pasirodė Austėja Vekterytė ir Oskaras Jatautas Jauniai I D LA grupėje laimėję pirmąją vietą, Meda Matukevičiūtė ir Deimonas Šukys Jauniai II D LA grupėje laimėję antrąją vietą, o Jauniai II D ST grupėje – IV vietą bei Guoda Stoškutė ir Rokas Andreičikas Jauniai II D ST grupėje laimėję antrąją vietą. Dėkojame kitoms klubo poroms: Ievai Jotkutei ir Augustui Višinskui (Jauniai I+II E4 ir Jauniai II E6), Augustei Bizauskaitei ir Gvidui Dikšaičiui (Jaunimas/Suaugę C/B LA) ir visoms klubo poroms, gerai pasirodžiusioms kitose grupėse.

Gausus būrys mažųjų mergaičių pirmą kartą dalyvavo varžybose mergaičių solo grupėje. Tai tarsi tramplinas į ateityje laukiančias varžybas, jaudulį ir džiaugsmą, laimėjus pirmuosius medalius ir taures.

Sveikinimų nusipelnė visi klubo „Lūgnė“ šokėjai, išlieję daug prakaito ant parketo, atsakingai ruošęsi kiekvienoms varžyboms bei atstovavę Šilutei Lietuvoje ar Latvijoje.

Klubo „Lūgnė“ inf.

Rašyti komentarą