Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trumpai: Kontrolės komitetas imasi išmaniųjų telefonų pirkimo

Publikuota: 2016 kovo 22 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės tarybos Kontrolės komitetas, vadovaujamas tarybos nario konservatoriaus Zigmanto Jauniaus, šiandien po pietų renkasi į posėdį. Komitetas domėsis 172 išmaniųjų telefonų pirkimu savivaldybės administracijos darbuotojams.

„Šilutės ETA Žinios“ apie šį didelį atgarsį visuomenėje sukėlusį pirkimą rašė kovo 4 d. str. „Be komentarų: 172 išmanieji…“

Prie anksčiau mūsų iškeltų klausimų ir jūsų, mieli skaitytojai, išsakytų abejonių dėl išmaniųjų telefonų pirkimo tikslingumo norisi pridurti:
kam savivaldybės aparato darbuotojams tie tarnybiniai mobilieji, juolab išmanieji, kad jų numeriai (išskyrus seniūnijas, ir tai ne visas) viešai – savivaldybės “kontaktuose” – neskelbiami?

1 skaitytojų komentaras
zmogus 2016 kovo 22d., 13:3384.46.146.33
kas dabar darosi savivaldybeje – turbut tokio nesiskaitymo su zmoniu nuomone dar nebuvo ( iskaitant ir tarybinius laikus ) Tai ne savivalda – tai diktatoriaus valdomas uab-as . Ar ne laikas mums pasekti Raseiniu pavyzdziu . Kadangi jie turi dauguma – rinkti pilieciu parasus ir prasyti pagalbos Prezidentes

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą