Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Būna ir taip: padėka pareigūnams už pagalbą vairuotojai, įvairavusiai į griovį

Publikuota: 2016 vasario 23 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Praėjusį šeštadienį, vasario 20 d., oro sąlygos išties nelepino. Tuo puikiai galėjo įsitikinti tiek kelių eismo dalyviai, tiek ir policijos pareigūnai.

Tą dieną pareigūnai, dirbdami pagal iš anksto numatytą maršrutą ir užtikrindami viešąją tvarką bei eismo saugumą, pagelbėjo vienai vairuotojai, įvažiavusiai į griovį. Moteris, atsiųsdama elektroninį padėkos laišką, iškėlė nemažą uždavinį, išsiaiškinti, kas tie pareigūnai.

Laiške rašoma: „Ačiū policijos pareigūnams, kurie padėjo nelaimės metu, ištraukus iš griovio. Palinkėję geros kelionės, saugiai nuvykome į oro uostą 2016-02-20. Ir dar kartą didelis didelis AČIŪ policijos pareigūnams“. Kadangi laiške neminima nei valanda, nei vieta, teko apskambinti nemažai Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Šilalės ir Šilutės rajono bei Pagėgių policijos komisariatų pareigūnų, kurie padėtų išsiaiškinti minėtą situaciją.

Vis tik padėka turėtų būti skirta ne tik šio laiško autorės geradariams, bet ir daugeliui tą dieną dirbusių pareigūnų. Paaiškėjo, kad šeštadienį nuo kelio nuriedėjo ne vienas automobilis ir daugelis jų sulaukė policijos pagalbos. Vienas iš tokių atvejų, kuomet pareigūnas, važiuodamas į darbą, pastebėjo šalikelėje nuriedėjusią transporto priemonę ir padėjo jo savininkui grįžti atgal į „trasą“. Dar vienas pareigūnų ekipažas kitam nelaimėliui „suorganizavo“ traktorių, kuris automobilį taip pat ištraukė iš griovio.

Tai tik keli pavyzdžiai, rodantys, kad pareigūnai ne tik atlieka savo tarnybines funkcijas, bet ir išlieka žmogiški įvairiose situacijose bei nepalieka žmonių nelaimėse.

Tauragės AVPK inf.

1 skaitytojų komentaras
SI 2016 vasario 24d., 11:5388.119.138.11

“Tai tik keli pavyzdžiai, rodantys, kad pareigūnai ne tik atlieka savo tarnybines funkcijas, bet ir išlieka žmogiški…” Tas kas rašė šią informaciją tikriausiai pamiršo policijos misija – Apginti, saugoti, padėti”. Taigi padėka policininkams, kad jie padėjo ir teisingai atliko pareigas. O jeigu kyla abejonių, jog policininkas jau nėra žmogiškas tai jo vieta kitame darbe.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą