Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės politikų „reitingas“: „kaimynas Petras“ – trečias

Publikuota: 2016 sausio 26 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutė – ne koks ten Barnaulas (RF), todėl ir katinų kandidatūros į merus čia nekeliamos. Bent kol kas. Vis dėlto ir čia, žuvienės virimo čempionatais (ir ne tik) garsėjančioje Lietuvos pamario sostinėje, kartais nutinka įdomių dalykų.

Pavyzdžiui, praeitą penktadienį paskelbėme apklausą: kuriais iš Šilutės rajono valdžioje esančių politikų galima pasitikėti? („Pusė metų vardan tos… (apklausa)“). Į sąrašą įtraukėme ir „kaimyną Petrą“.

Nors „kaimynui Petrui“ ir nepavyko pakartoti katino Barsiko sėkmės (lrytas.lt : „To dar nebuvo: Rusijoje miesto meru išrinks katiną?“), tačiau 133 balsai iš 818 ir 3-ioji vieta rajono politikų „reitinge“ – labai aukštas pasiekimas.

Įdomu dar ir tai, kad daugiau balsų už „kaimyną Petrą“ surinko tik savivaldybės tarybos naujokas, per pusmetį trunkančią kadenciją niekur pernelyg dar nepasižymėjęs socialdemokratas Arūnas Pupšys – 171 balsas ir į viešųjų bei privačių interesų konfliktus įsivėlęs savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas žaliasis valstietis Virgilijus Pozingis – 153 balsai (balsavimo rezultatai).

Žinoma, tai tik žaidimas, nė iš tolo neatspindintis viešosios nuomonės apie rajono išrinktuosius. Tačiau pastariesiems, ko gero, vis tiek derėtų susimąstyti, kodėl ne kas kitas, o būtent „kaimynas Petras“ – trečias.

Rašyti komentarą