Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Etikos komisija: „tvarkiečius“ viešai įžeidę opozicionieriai – nekalti

Publikuota: 2015 spalio 27 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

Etikos komisija 'tvarkiečius' įžeidusiame R. Ambrozaičio (iš kairės), A. Gečo ir S. Tamašauskienės kreipimesi etikos pažeidimo neįžvelgė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Etikos komisija 'tvarkiečius' įžeidusiame R. Ambrozaičio (iš kairės), A. Gečo ir S. Tamašauskienės kreipimesi etikos pažeidimo neįžvelgė. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Jono Jatauto vadovaujama Šilutės rajono savivaldybės tarybos etikos komisija (toliau – Etikos komisija) nusprendė, kad nėra jokio reikalo reikalauti iš tarybos opozicionierių Algirdo Gečo, Sandros Tamašauskienės ir Raimundo Ambrozaičio pastarųjų viešajame kreipimesi išsakytų žodžių, jog asociacija „Žuvėjų kraštas“ gali tapti Tvarkos ir teisingumo partijos kontroliuojama įstaiga, kaip tikrovės neatitinkančios informacijos, paneigimo.

Į Etikos komisiją kreipėsi tarybos „tvarkietis“ Vaidas Pavilonis.

Tarybos narys prašė Etikos komisijos apsvarstyti opozicijos lyderių 2015 m. rugsėjo 14 d. viešajame kreipimesi išsakytus žodžius, kad „VšĮ ,,Pasienio Žuvys” tapo Darbo partijos Šilutės skyriaus prieglobsčiu, o naujoji struktūra ,,Žuvėjų kraštas”, panašu, taps Tvarkos ir teisingumo partijos kontroliuojama įstaiga“, ir rekomenduoti jiems viešai paneigti tikrovės neatitinkančią informaciją.

Tačiau Etikos komisijos manymu, tai tebuvo prielaida, o ne konkretus kaltinimas. Todėl vienbalsiai buvo nuspręsta, kad A. Gečas, S Tamašauskienė ir R. Ambrozaitis nepažeidė Valstybės politikų elgesio kodekso ar Šilutės rajono savivaldybės veiklą reglamentuojančių įstatymų ar kituose teisės aktuose nustatytų valstybės politikų elgesio principų ar reikalavimų.

3 skaitytojų komentarai
Op 2015 spalio 28d., 10:0788.119.138.11
Nepagrystomis prielaidomis kaltinami politikai padarė tuikią prevencinę provokaciją – įspėjo “Žuvėjų krašto” steigėjus apie galimą tvarkiečių norą įsitrinti tos organizacijos valdžioje. Todėl ir nepalaikė nei Stonkaus, nei Barkauskienės ir nei Jagintavičienės kandidatūrų renkant valdybą ir kitą valdžią. Nors tie asmenys labai stengėsi.

Tačiau nemažiau pavojinga, kad šioje organizacijoje dominuoti ėmėsi nuo socdemų priklausomi žmonės. Tie nemažesni grobuonys nei tvarkiečiai. Taigi žvejai būkit budrūs.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 0

Atsakyti

Silutiskis 2015 spalio 28d., 11:5377.219.85.185

Bet kas pas mus per kultura tu politiku, imu ir viesu pareiskimu kaltinu ka noriu, tik tereikia prideti zodeli galimai…
As manau, kad opozicijai yra galimai …..
Be pykcio kolegos

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 3

Atsakyti

:) 2015 spalio 28d., 14:0488.119.253.65

Kokie rinkėjai – tokie ir politikieriai. Jei patinka – galima ir atvirkščiai. :)

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą