Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: vaikai sportavo ir piešė sveikatai palankias transporto priemones

Publikuota: 2015 rugsėjo 25 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

Šilutės VSB nuotr.Šilutės VSB nuotr.

Rugsėjo 24 d. Šilutės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro (toliau – Šilutės VSB) specialistai aplankė ir pasveikino lopšelio-darželio „Gintarėlis“ vaikus, piešinių konkurso „Sveikatai palanki priemonė” nugalėtojus.

Lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ vyko Europos judriosios savaitės renginys – įvairios mankštos. Skambant nuotaikingai muzikai, vaikai sportavo, atliko įvairius pratimus.

Šilutės VSB nuotr.

Šilutės VSB nuotr.

Pasibaigus mankštoms Šilutės VSB direktorė Virginija Vaivadaitė pasveikino visus su gražiu renginiu ir apdovanojo piešinių konkurso nugalėtojus.

Konkurse dalyvavo ir nugalėjo lopšelio-darželio „Gintarėlis“ „Čiurčiurylų“ grupės auklėtiniai, taip pat 5 vaikai iš „Giliukų“ grupės ir viena mergaitė iš 3A grupės.

Konkurso tikslas – ugdyti bendrojo ir ikimokyklinių ugdymo įstaigų mokinių sąmoningumą apie automobilių daromą žalą aplinkai, skatinti domėtis sveikatos stiprinimu bei suteikti informacijos apie Europos judriosios savaitės renginius.

Šilutės VSB nuotr.

Šilutės VSB nuotr.

Šilutės VSB specialistai kvietė kuo daugiau ugdymo įstaigų kalbėti su mokiniais ir jų tėveliais apie Europos judriosios savaitės tikslus, suteikti ne tik mokiniams, bet ir tėveliams informacijos, kaip pasirinkti tinkamą transportą ir sutaupyti pinigų, pasportuoti ir saugoti aplinką.

Vaikams, išklausiusiems įvairias mintis, pasakymus apie sveikatai palankią transporto priemonę, buvo pateikta užduotis – nupiešti ką suprato, ir kaip turėtų atrodyti transporto priemonė, kuri nekenkia sveikatai.

Šilutės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro inf.

Rašyti komentarą