Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Tikri krepšinio aistruoliai padauginę nevairuoja

Publikuota: 2015 rugsėjo 18 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Taikėsi į neblaivius – įkliuvo daug kitų pažeidėjų.

Vakar, rugsėjo 17-ąją (po vėlai pasibaigusių trečiadienį vykusių Europos vyrų krepšinio čempionato varžybų tarp Lietuvos ir Italijos rinktinių), Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai  tikrino, ar piliečiai, „sirgdami“ už saviškius, nepadaugino stipriųjų alkoholinių gėrimų.

Nors varžybos buvo įtemptos, tačiau pareigūnams teko laimė pasidžiaugti, kad tą dieną nė vienam vairuotojui nereikėjo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolo dėl vairavimo išgėrus.

Tiesa, 3 vairuotojai įpūtė mažiau nei 0,4 promilės alkoholio.

Tačiau pareigūnams įkliuvo nemažai vairuotojų, kurie arba važiavo neprisisegę saugos diržų, arba neturėjo transporto priemonės techninės apžiūros paso arba draudimo. Kelių eismo taisykles tądien buvo linkę pažeisti ir pėstieji, eidami per gatvę neleistinoje vietoje. Dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų Šilutėje buvo surašyta iš viso 15 administracinių teisės pažeidimų protokolų.

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ragina visus eismo dalyvius atsargiai elgtis kelyje, laikytis Kelių eismo taisyklių bei saugoti savo ir kitų sveikatą bei gyvybę.

Parengta pagal Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą