Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dviguba Šilutės „tvarkiečių“ sėkmė

Publikuota: 2015 liepos 08 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

V. Pavilonis lieka savivaldybės taryboje. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)V. Pavilonis lieka savivaldybės taryboje. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Ketvirtadienį Vyriausioji rinkimų komisija (toliau – VRK) ketina tvirtinti pakartotinių Šilutės rajono savivaldybės tarybos rinkimų rezultatus.

Vytautas Laurinaitis, laimėjęs tiesioginius mero rinkimus, tuo pačiu padovanojo savivaldybės tarybos nario mandatą po birželio 21 d. tarybos rinkimų užribyje likusiam Šilutės „tvarkiečių“ skyriaus pirmininkui Vaidui Paviloniui.

Be V. Laurinaičio ir V. Pavilonio, į naujos kadencijos Šilutės rajono savivaldybės tarybą taip pat patenka 4 partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovai: Steponas Kazlauskas, Laimutė Uselienė, Vaidas Bendaravičius ir Gintaras Bružas.

Šešias vietas taryboje taip pat užsitikrino Šilutės socialdemokratai. Mandatus turėtų gauti Alfredas Stasys Nausėda, Algirdas Balčytis, Sigitas Šeputis, Arūnas Pupšys, Algis Bekeris ir Antanas Kubaitis. Jeigu S. Šeputis būtų paskirtas toliau eiti savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas, jo vietą taryboje turėtų užimti Antanas Martinkus.

Lietuvos laisvės sąjungai (liberalams) taryboje turėtų atstovauti Arvydas Jakas, Algirdas Gečas ir Vidmantas Gečas, Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams – Sandra Tamašauskienė, Zigmantas Jaunius ir Arūnas Kurlianskas, liberalsąjūdiečiams – Jonas Jatautas ir Raimundas Ambrozaitis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai – Virgilijus Pozingis ir Genovaitė Kimbrienė, visuomeniniam rinkimų komitetui „Už žmonių valdžią“ – Daiva Žebelienė ir Vladas Kainovaitis, Darbo partijai – Tomas Budrikis.

2 skaitytojų komentarai
anonimas 2015 liepos 9d., 08:4383.189.209.61
T T nera jokia partija tai yra politine gauja (kaip ir S Stankeviciaus politine gauja) remiama biudzetiniu verslininku ( statybininku ) uz kuriuos balsuoja politiskai nesusiprate ,politiskai pasiklyde nuo gyvenimo negandu pavarge zmones.
Tik tiek blogai ,kad musu rajone tokiu rinkeju yra salyginai daug . Tai yra pasekme to , kad tradicines partijos nesugeba valdyti politines situacijos rajone, nepanasu ,kad jie rupintusi zmonemis (tarprinkiminiu laikotarpiu)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 21 Thumb down 15

Atsakyti

Anal-itikas 2015 liepos 9d., 09:1678.61.120.129
Teisingai pastebėjote, nuo gyvenimo negandų pavargę žmonės. Jų Šilutės savivaldybėje dauguma. Taigi Šilutė dievo pamirštas kampelis, kaip Didžiasalis. Ir tikrai, nes kaimuose, tuščiuose butuose, apgyvendinami iš miestų degradavę asmenys.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 14 Thumb down 7

Atsakyti

Rašyti komentarą