Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

A.S.Nausėda: mūsų meras – Arvydas Jakas

Publikuota: 2015 birželio 25 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

A. S. Nausėda.A. S. Nausėda.

Aš, Alfredas Stasys Nausėda, su kitais septyniais kandidatais dalyvavau pirmą kartą rengiamuose tiesioginiuose merų rinkimuose. Juose sulaukiau ypatingai didelės Šilutės rajono žmonių paramos, kuri man lėmė trečiąją vietą. Taip buvo išreikštas pasitikėjimas manimi, mano darbais ir pritarimas tiems siekiams, kuriuos ketinau įgyvendinti tapęs Šilutės rajono vadovu. Labai dėkoju Jums, gerbiamieji, kad patikėjote manimi ir praėjusį sekmadienį balsavote už mane.

Likimas lėmė, jog labai nedaug trūko, kad būčiau varžęsis antrajame mero rinkimų ture. Toliau dėl mero pareigų kovą tęs antrąją vietą rinkimuose laimėjęs Arvydas Jakas. Jį pažįstų jau daugelį metų, visiškai pasitikiu juo ir matau jame savo darbų ir siekių tąsą. Arvydas Jakas ne kartą visiems yra parodęs, kad puikiai moka mobilizuotis, greitai rasti tinkamą sprendimą, turi vadovui būtinų asmeninių savybių. Pasitikiu šiuo žmogumi, žinau jo gebėjimus, žinau planus. Jie labai artimi tam, ką ketinau daryti tapęs Šilutės rajono vadovu. Arvydas Jakas labai tinkamas atstovauti visiems Šilutės rajono žmonėms ir vadovauti Šilutės rajono Tarybai.

Visus savo rinkėjus, kurie pasitikėjo manimi, liepos 5 dieną kviečiu balsuoti už šį jauną, energingą, aiškią Šilutės rajono vystymosi viziją turintį politiką Arvydą Jaką. Tikiu juo ir linkiu jam bei Jums, mieli rinkėjai, sėkmės kuriant mūsų krašto ateitį. O taip pat kviečiu balsuoti už šį politiką ir tuos, kurie abejoja, kas galėtų būti rajono meru.

Arvydas Jakas – mūsų meras.

Jūsų Alfredas Stasys Nausėda

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 150625/1