Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės policijos pareigūnai prisijungė prie akcijos „Vanduo 2015“

Publikuota: 2015 birželio 16 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Birželio 13 d. buvo vykdoma valstybinė saugios laivybos kontrolė Lietuvos Respublikos vidaus ir pakrančių vandenyse bei tarpžinybinė priemonė „Vanduo 2015“, prie kurios prisijungė ir Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai.

Akcijoje taip pat dalyvavo pramoginės laivybos skyriaus vyresnysis valstybinis inspektorius Eugenijus Macijauskas bei pramoginės laivybos skyriaus vyresnioji valstybinė specialistė Viktorija Lapaitė.

Akcijos „Vanduo 2015“ metu buvo patikrinta 30 pramoginių laivų ir nustatyti 5 administracinės teisės pažeidimai. 3 laivų savininkams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai už tai, kad šie neturėjo techninės apžiūros dokumentų, o vieno asmens laivas buvo be registracijos dokumentų. Už tai jiems gresia bauda nuo 28 iki 57 eurų.

Įkliuvo ir toks laivo savininkas, kuris plaukiojo be teisių. Asmeniui taip pat surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas, jam už vidaus vandenų laivybos taisyklėse nustatytų saugumo reikalavimų pažeidimą gresia bauda nuo 86 iki 144 eurų.

Tikimąsi, kad tokia akcija veiks kaip prevencinė priemonė, todėl ateityje vidaus vandenų laivybos taisyklių pažeidėjų tik mažės.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą