Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

V. Deniuš: Raginu savivaldą patikėti nepartiniams žmonėms

Publikuota: 2015 birželio 16 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

V. Deniuš.V. Deniuš.

Lietuvos vyriausioji rinkimų komisija anuliavo rinkimų rezultatus Šilutės rajone, teismas pripažino šį sprendimą teisėtu. Šį faktą neįmanoma nutylėti ir paneigti.

Mes, rinkėjai, turime pakoreguoti savo elgesį, padaryti išvadas. Negalime atiduoti savo balsų tiems, kurie norėjo laimėti rinkimus mus apgaudinėdami – pirko balsus ar juos klastojo.

Balsų pirkimas, rinkimų medžiagos klastojimas ne tik žemina žmogaus orumą, bet ir griauna valstybės politinio valdymo pamatus – pasitikėjimą valdžia. Tai yra nusikalstama veika, o nusikaltėlių neturime rinkti į rajono savivaldą.

Alytaus rinkėjai parodė visiems, kaip reikia patiems tvarkyti politinio valdymo reikalus. Šilutės rajono gyventojai turi nemažiau sąmoningumo bei pilietiškumo. Siūlau palaikyti nepartinį Daivos Žebelienės visuomeninį rinkimų komitetą „ Už žmonių valdžią“ – tai bus išeitis iš susidariusios situacijos. O prasikaltusių partijų politikams tai bus gera pamoka, kad su rinkėjais reikia elgtis skaidriai ir sąžiningai.

Dabar nėra nei kairiųjų, nei dešiniųjų, dabar mes sprendžiame, ar mes esame rajono šeimininkai, ar pastumdėliai. Vidaus reikalų ministerija kartu su VRK privalo dar iki rinkimų įvardinti panaikintų rinkimų pažeidėjus ir sudaryti operatyvinę grupę, kad užtikrintų, jog pakartotiniai rinkimai įvyktų teisingai.

Kviečiu visus per pakartotinus rinkimus palaikyti Visuomeninį rinkimų komitetą „ Už žmonių valdžią“ ir jų keliamą kandidatę į merus Daivą Žebelienę.

Lietuvos seniūnų asociacijos Garbės seniūnas, apdovanotas medaliu „ Už nuopelnus Lietuvos savivaldai“, Voitiech Deniuš

Politinė reklama. Bus apmokėta iš visuomeninio rinkimų komiteto “Už žmonių valdžią” specialiosios rinkimų sąskaitos. Užsakymo nr. 150615