Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

grynas.lt: kaip užsikirtusi plokštelė „nebauskite vyrai” kartojęs žvejas ne juokais supykdė aplinkosaugininkę

Publikuota: 2015 gegužės 27 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Aplinkosaugininkai kartu su GRYNAS.lt žurnalistais Nemuno deltoje surengė reidą, kurio metu buvo tikrinti žvejai. Vienas pareigūnų sučiuptas vyras kartojo „nebauskite, vyrai“. Tai sukėlė kartu reide dalyvavusios aplinkosaugininkės nepasitenkinimą ir ji ištarusi „vyrai tavęs nebaus, užtat moteris nubaus”, skyrė baudą.

Nors ir buvo pirmadienis, tačiau Atmatoje, Nemune ir šių upių intakuose žvejų buvo daugiau nei žuvų, kurias jie tikėjosi sugauti.

Pasak Šilutės gyvosios gamtos inspekcijos vyresniojo specialisto Mindaugo Pečiulio, tokiam aktyvumui įtakos turėjo vos prieš kelias dienas, gegužės 20 dieną, pasibaigęs draudimas žvejoti karšius. „Jau kitą dieną į visas Nemuno deltos upes plūstelėjo žvejai. Pirmiesiems tikrai pasisekė, jų laimikiai buvo įspūdingi. Tačiau sulig kiekviena diena žuvų buvo sugaunama vis mažiau“, – juokėsi M. Pečiulis.

Pirmadienį, kai vyko reidas, retas kuris žvejas galėjo pasigirti įspūdingesniu laimikiu. Vos vienam kitam nusišypsojo sėkmė ir jų krepšeliuose spurdėjo sterkai, karšiai ir ešeriai.

Daugiau: grynas.lt: „Kaip užsikirtusi plokštelė „nebauskite vyrai” kartojęs žvejas ne juokais supykdė aplinkosaugininkę“

Rašyti komentarą