Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šventės be alkoholio – misija (ne)įmanoma? (apklausa)

Publikuota: 2015 gegužės 28 Kategorija: Nuo'monės

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Savivaldybių taryboms netrukus bus suteikta teisė visiškai uždrausti prekiauti alkoholiniais gėrimais švenčių, masinių renginių, parodų, koncertų, teatro spektaklių, cirko ir kitų renginių metu.

Praeitą savaitę LR Seimas priėmė Alkoholio kontrolės įstatymo 18 ir 22 straipsnių pataisas, patikslindamas mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarką.

Nustatyta, kad Lietuvos Respublikoje prekiauti alkoholiniais gėrimais draudžiama bus švenčių, masinių renginių, parodų, koncertų, teatro spektaklių, cirko ir kitų renginių, skirtų nepilnamečiams, metu bei švenčių, masinių renginių, parodų, koncertų, teatro spektaklių, cirko ir kitų renginių metu, dėl kurių yra priimtas savivaldybės tarybos sprendimas.

Nors šios įstatymo pataisos įsigalios tik nuo šių metų rugsėjo 1 d., tačiau, ko gero, jau dabar laikas pradėti kalbėti apie jų įgyvendinimą, pavyzdžiui, Šilutės rajono savivaldybėje.

Balsavimo rezultatai

2 skaitytojų komentarai
sala 2015 gegužės 26d., 13:5089.117.160.241
kai kam yra šventė pagerti.Baisu, kai tik prasideda prietema pilna jaunų veidų apspangusių, ir žinoma tie ,,kasdieniniai”.Šventė yra tam , kad susitiktume su draugais, pašoktume, o kam tas alus.Kam reikia alaus, tam nereikia šventės.Dėl manęs gali sisternos stovėti gėrimo ir už dyką, kadangi nesu išggerianti. Jeigu mokėtume švelniai tik paragauti, aš nematau nieko blogo, deja mes dar nemokame kultūringai švęsti, jau nekalbu, kiek visur prišiukšlinta, nejau sunku iki šiukšlinės nunešti, Auga jauna karta, privalome šventes regti blaiviai

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 21 Thumb down 4

Atsakyti

vietinis 2015 gegužės 26d., 19:1762.80.225.7
Silute-rugio krastas.o kam tas alus?Praeitą savaitę LR Seimas priėmė Alkoholio kontrolės įstatymo 18 ir 22 straipsnių pataisas, patikslindamas mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarką. bet pats SEIMAS savo kavine turi ir alaus ir brendzio.Ir aplink Seima yra geru kaviniu kur seimo nariai geria, ir posedziu seimo saleje geria.Visi viska tokie protingi TAI AS SIULAU UZDRAUSTI GAMINTI ALU DEKTINE BRENDI IR TADA NIEKAS NEPIRKS BUS VISIEM GERAI.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą