Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dziudo: šilutiškiai – ant bangos

Publikuota: 2015 gegužės 25 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

Šilutiškiai dziudo imtynių veteranai dar turi parako.Šilutiškiai dziudo imtynių veteranai dar turi parako.

Savaitgalį Plungėje vykusiuose dziudo imtynių turnyruose puikiai pasirodė tiek Šilutės klubo „Kumikata“ jaunimas, tiek ir veteranai.

Dziudo turnyre treneriui K. Šermukšniui atminti, kuriame dalyvavo sportininkai iš Lietuvos ir Latvijos, Šilutės dziudo klubo auklėtiniai iškovojo 6 medalius: čempiono vardus savo svorio kategorijose iškovojo Justas Pauparis ir Ernestas Sagalec, antrąsias vietas užėmė Edvardas Sagalec ir Rokas Šadzevičius, o Lukas Pocevičius ir Pijus Strukčinskas pelnė bronzos medalius.

Šilutiškiai tarptautinio turnyro prizininkai.

Šilutiškiai tarptautinio turnyro prizininkai.

Vėliau ant tatamio kovojo dziudo imtynių veteranai – čia vyko atviras 24-asis Lietuvos senjorų dziudo čempionatas. Jame taip pat dalyvavo sportininkai iš Lietuvos ir Latvijos.

Šilutės dziudo klubo „Kumikata“ delegacija buvo gausiausia – 9 sportininkai. Visi jie užėmė prizines vietas: čempionais savo svorio ir amžiaus kategorijose tapo Vytautas Paškauskas, Vladimiras Filičkinas, Edvardas Česnakevičius, Andrius Mikėnas, Dainius Karinauskas, Žilvinas Lukošius ir Rimvydas Lukošius, Vytautas Jurkevičius ir Eugenijus Šuldiakovas iškovojo bronzos medalius.

Parengta pagal Rimvydo Lukošiaus inf.

Rašyti komentarą