Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

K. Komskio atvaizdas Šilutės gaisrininkų vado kabinete, arba ministro žinia krašto pareigūnams „į ausį“

Publikuota: 2015 gegužės 14 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Ketvirtadienį Šilutėje (prieš tai ir Pagėgiuose) lankėsi vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis. Čia jis susitiko su Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos (toliau – PGT), rajono policijos komisariato pareigūnais ir savivaldybės vadovais.

Savo vizitą Šilutėje ministras pradėjo Priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje. Lydimas paties Šilutės PGT viršininko Rimanto Mačijausko, ministras apžiūrėjo šilutiškių ugniagesių gelbėtojų turimą techniką, vėliau tarnybos vadovo kabinete trumpai aptarė naujo gaisrinės pastato statybos Šilutės PGT kieme investicinį projektą.

Pastarajame pokalbyje jau dalyvavo ir Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis su administracijos direktoriumi Sigitu Šepučiu…

Šilutės PGT vadovo kabinete žvilgsnis kliuvo už spintos lentynoje, šalia ugniagesio šalmo, laikomo paveikslėlio su Kęsto Komskio atvaizdu…

Tiesą sakant, ministras S. Skvernelis ne kažin ką tegalėjo pasakyti apie naujo gaisrinės pastato statybas ir jos finansavimą, mat prieš tai jis nepasidomėjo tais reikalais.

Netrukus ministras S. Skvernelis mandagiai atsiprašė Šilutės rajono savivaldybės vadovų, kad nori pasišnekėti su vienais PGT pareigūnais, ir V. Laurinaitis su S. Šepučiu, pasitikslinę, kad su ministru dar susitiks savivaldybėje, išvyko.

Vietos žiniasklaidos barų artojų užkalbintas ministras S. Skvernelis teigė, kad į Šilutę (prieš tai ir į Pagėgius) atvyko tik pasižiūrėti, kaip laikosi ministerijai pavaldžių įstaigų padaliniai, sužinoti jų problemas.

Į ilgesnes kalbas ministras nesileido, pareikšdamas, kad, jeigu kokią žinią Šilutės pareigūnams jis ir atvežęs, tai tik jiems ir pašnibždėsiantis į ausį…

Vėliau telefonu susisiekėme su Šilutės PGT viršininku R. Mačijausku ir pasiteiravome, kodėl jis savo darbo kabineto spintos lentynoje laiko paveikslėlį su K. Komskio atvaizdu.

-Čia tik šiaip – liko nuo rinkimų, – teigė Šilutės ugniagesių gelbėtojų vadas…

Oresto Lidžiaus nuotr.

Rašyti komentarą