Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje pagyrimo sulaukė 17 abiturientų

Publikuota: 2010 liepos 15 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

atstovybe.lt nuotr.Šilutės rajono gimnazijose ir vidurinėse mokyklose brandos atestatai šiemet bus įteikti 403 abiturientams. Iš jų 17 mokyklą baigė su pagyrimu (jų laikytų egzaminų vidurkis yra per 50 balų, o dalykų metiniai pažymiai buvo įvertinti labai gerai ir puikiai).

100 balų įvertinimus per valstybinius brandos egzaminus gavo 3 Šilutės rajono abiturientai: Simona Paškauskaitė (lietuvių kalbos ir istorijos egzaminai, Šilutės pirmoji gimnazija), Mantas Kasnauskas (istorija, Šilutės Vydūno gimnazija) ir Dovilė Jančauskaitė (biologija, Šilutės Vydūno gimnazija).

99 balų ivertinimus gavo net 11 abiturientų: Justina Kažukauskaitė iš Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos, Dovydas Čerkus, Simonas Gečas, Ineta Preikšaitytė ( Šilutės pirmoji gimnazija) Janina Mickutė, Tomas Budnikas, Mindaugas Venckus, Kristina Šlyžiūtė, Tadas Gedminas, Dovilė Jankauskaitė ir Gintarė Dambrauskaitė iš Šilutės Vydūno gimnazijos.

Šilutės meno mokyklą šiemet baigė 73 mokiniai: Muzikos skyriuje – 37, Dailės skyriuje – 36. Iš jų 25 mokyklą baigė su pagyrimu.

Parengta pagal Šilutės r. savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus inf.

Rašyti komentarą